Påmelding til Skisamling for TRY langrenn på Beitostølen 2. – 4. des 2022.

Vi har reservert 140 senger i ulike hytter og leiligheter rett inntil skistadion på Beitostølen. Vi fordeler deltakere på hytter så godt som mulig etter størrelse på famille og årskull.

Her er det førstemann til mølla som gjelder. Samlingen er åpen for foreldre og søsken.

Påmelding gjøres ved å Vipse kr 1390,- per deltaker til 24598. Merk innbetalingen med «navn og årskull + samling Beitostølen»

Dette er en unik mulighet til å få mye tid på ski tidlig i sesongen, samt å bli bedre kjent med andre foreldre og barn. Turene bærer preg av mye aktivitet og masse sosialt.

TRY stiller med trenere for alle årsgrupper. Treningstider og detaljert opplegg blir publisert nærmere samlingen.

Bli medlem av gruppen på Facebook: TRY Langrenn Samling på Beitostølen 2022 (Mye av informasjonen fremover vil bli distribuert på den gruppen).

Vi har reservert hytter og leiligheter hos http://knuts-hyttegrend.no/. Alle enheter har tv/dusj/bad/kjøkken/sittegrupper etc. Dette er nærmeste nabo til skianlegget, og kort avstand til Beitostølen sentrum. Sluttrengjøring av hyttene er inkludert i prisen.

Maten blir servert av de samme som vi har brukt senere år på Idrettens hus som ligger på skistadion. Middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag og smøring av niste lørdag og søndag er inkludert i prisen for samlingen. Fredag legger vi opp til spising ca kl 19:30 – 21:00.

Vi har booket Idrettens hus (Klubbhus) på skistadion. Her kan man spise og oppholde seg mellom øktene, samt lagre ski om det er ønskelig. 

Total pris for samlingen blir kr 1390,- per hode som inkluderer overnatting med utvask, mat, og klubbhus i tillegg til løypeavgift. (Beitostølen tar kr 60,- per dag per løper i løypeavgift som skal være med å finansiere lagring av snø gjennom sommeren).

Det tar normalt i overkant av tre timer å kjøre til Beitostølen, men legg inn i planen at det på fredag ettermiddag er mye trafikk over Sollihøgda.

Spørsmål om samlingen kan rettes til trenere for de ulike årstrinn, eller eventuelt Kåre Thommessen, mob: 95 23 42 29, mail: kare.thommessen@gmail.com