​Gøy med Joggesko fortsetter, men nå på tirsdager kl. 17:30-18:30 med utgangspunkt på Øvresetertjern.  Gøy med Joggesko avsluttes med deltakelse i TRY Skogsløp i oktober med alle 2014 barna i kort løype. Deretter går aktiviteten over i å være en del av langrenn i TRY. Det er Skileik-barmark som er samme dag hvis været tillater det utendørs, eller torsdag inne i gymsalen på Grindbakken skole rett fra AKS kl. 16:00, med aktivitet fra ca 16:20-17:15 i samkjøring med Allidrett-basis. I det snøen ligger blir Skileiken utendørs med ski på bena på tirsdager 18:00-19:00 frem til ca påske.

Det blir en allidrett-basis dag, torsdager rett fra AKS som vanlig kl. 16:00 og aktivitet i gymsalen fra ca 16:20-17:15. Oppstart i september og varer til medio desember, fra høstferien i samkjøring med Skileik-barmark. Starter opp igjen etter påske med varighet til medio juni.

Fotball fortsetter i AKS-tiden fredager, men kan også bli en dag til i uken, mandager, avhengig av tid på bane utendørs. Vi søker å få tid på gressbanen på Vestre Aker en time i tidsrommet 17:00-18:30. Det er to foreldre, Trond og Anders, samt et par ungdomstrenere som har hatt hånd om fotballen hittil og det vil være behov for et par foreldre til dersom det blir fotball også på mandagen.

Terrengsykling er på onsdager kl. 17:25-18:45. Utgangspunktet skal bli Øvresetertjern, men til å begynne med sykles det på siter i Gaustadskogen. TRY har et par sykler til låns, men barna trenger egen sykkel og hjelm. 

Det er også skihopping i 10-meteren i Midstulia, onsdager og/eller torsdager kl. 18:00. Det hoppes på porselensspor og plast i unnarennet til det kommer snø i bakken. TRY har ski til nybegynnere, men de trenger vanlige langrennskistøvler og en hjelm. Til de som har hoppet litt har TRY kjøpt inn hoppstøvler i mange størrelser som vi håper blir levert i august. Vi har også hoppski i bestilling, men kan låne av Kollenhopp enn så lenge. TRY har en erfaren pappa, Frode, som er trener på torsdagene og en ny trener (aktiv skihopper, Leah) som er trener på onsdager.

TRY setter i gang med en aktivitet "musikal trening" som er dans/bevegelse til kul musikk i gymsalen på Grindbakken. For 2014-kullet vil denne aktiviteten være på mandag 17:20-18:10. det er Ella, Vilma og Iselin fra ungdomstrenerne som er instruktører. Om aktiviteten kan vare hele skoleåret igjennom er avhengig av hvor mye tid TRY tildeles i gymsalen på Grindbakken og Midtstuen skoler. Pr i dag har vi tid hele høsten til jul og fra påske til medio juni.

I tillegg er det alpint for 2014 med oppstart i desember eller januar og aktivitet til begynnelsen av april. 

Mvh, Finn 90179828, finnborc@outlook.com