Få deg en solid dose inspirasjon, forståelse og kunnskap lørdag 7. mai!

Da kommer interessante profiler fra Idretts-Norge til Soria Moria og TRY for å gjøre oss alle – trenere og foreldre – bedre rustet til å skape idrettsglede og mestring for barna våre. 

Hver dag skaper TRY idrettsmagi og det skal vi fortsette med! Vi kan til og med bli enda bedre på det! Det kan du som forelder også bli, ikke sant?! 

Derfor har vi fått med oss store idrettsnavn, forskere, trenere fra det ganske land for å dele sin erfaring med idrettsklubben TRY. Felles for alle foredragsholdere er et brennende ønske om å ha med flest mulig barn, lengst mulig, i et positivt mestringsmiljø i idretten. Idrett er utviklende for alle barn, foreldre og trenere, og det ønsker TRY å være best mulig på.

Vi møter Per Øyvind Torvik som blant annet har vært trener for det norske sprintlandslaget i langrenn i 5 år og er en viktig person bak bl.a. Emil Iversens karriere. Han jobber i dag som lektor innenfor toppidretten og har nylig skrevet en doktorgrad. Han skal snakke om utvikling av eksepsjonelle ferdigheter og hvordan skape et godt utviklingsmiljø.

Håvard Lunde, mest kjent for sin karriere i fotball-Norge, som aktiv spiller i Vålerenga, trener og sports-kommentator. Han loser oss gjennom hvordan vi som trenere bør kommunisere med barna for å skape en relasjon, og viktigheten av glede med idrett i barnas liv.

Marit Bjørgen, Ella Gjømle og Sandra Hanevold, er kjente norske idrettsprofiler som alle har barn i TRY. De deler av sine erfaringer – hva har de opplevd som viktig i fra trenere og foreldre i sin oppvekst.

“Hva gjør du når du mer eller mindre frivillig påtar deg å trene et fotballag i aldersklassene 5-12 år - og ikke aner hva du skal gjøre?”  Den tidligere fotballspilleren og elitetreneren Anders Jacobsen havnet i den situasjonen for noen år siden. Nå kommer han til oss for å fortelle hva han lærte av det! Han er også i dag aktuell med boken “Hjelp, jeg har blitt fotballtrener”.

Vi runder av dagen med Martin Blekkerud, som har den populære podcasten Pappatrenerne. Han deler sine erfaringer fra podcasten der kjente idrettsutøvere, trenere og forskere har deltatt. Hva kan konklusjonen være etter alle disse møtene?

Til slutt vil han lede en Paneldebatt med alle som har vært med løpet av dagen.

Vi håper at flest mulig setter av tid til å bli en enda bedre idrettsforelder, trener og leder – for deg selv og for barna i nabolaget vårt.

Vi gleder oss stort til denne TRY-dagen, det blir både gøy og lærerikt!

Etter en hel dag med inspirasjon, forståelse og kunnskap avslutter vi med hyggelig samvær i baren på Soria Moria. 

For å sikre kapasitet, mat og drikke ber om at dere melder dere på i linken under. 

Påmelding, klikk her

Full agenda ser du her.

Om det koster noe? Nei, nei, nei, bortsett fra i baren på kvelden - det kan vi ikke bruke klubbens midler til.