Oslo og Akershus skiskytterkrets, med "arrangørklubb" Team Holmenkollen Biathlon, og alle kretsens skiskytterklubber på dugnadssiden, sto for et supert HL på alle måter! Ikke minst TRY med helt sentrale arrangementspersonligheter som er lommekjent i Kollen, som kan arrangement til fingerspissene og en gjeng med drevne TRY-foreldre som står på fra grytidlig morgen til sent på kveld, da er ALT mulig! Vi kan være stolte av TRY!

Seremonisjef Kay-Arne Aarlie fikk til og med H.M. Kongens Garde Signalkorps på plass til alle seremonier HVER dag! Det var helt KONGE!

Løypene var bedre enn OL-løypene, markeringspannene på snorrette linjer og skiltingen slik at ingen kunne gå feil, takket være den eminente løypesjefen Simen Sogn-Larssen.

Med dette arrangementet prakfullt gjennomført og med langrennssprinten for noen uker siden i friskt minne, så er TRY en solid med- og hovedarrangør av langrenn- og skiskytterkonkurranser i Holmenkollen.

TRYs utskremte var tilstede søndag da det var stafetter og kunne bivåne at OASSKs lag med Stella Husnes fikk sølv i J15 år og Wilhelm Sjåfjell bronse i G16 år! På sprinten lørdag ble Edvard Gaare-Olstad medlem i den berømte "nullerklubben" med 10 av 10 mulige treff på standplass! På sprinten ble Mina Kristine Opheim nr 9 i J15 år og Thea Steine-Eriksen nr 8 i J16 år! Fredag var det normal distanse og Johan Skodvin ble nr 11 i G16 år, mens Stella Husnes fikk bronse i J15 år! Og mange flere skiskyttere fra TRY var med på moroa i Kollen denne helgen. Vi gratulerer alle med super innsats!

Link til HL skiskyting 2022 nettside med resultater og mye mer informasjon.