TRY veteraner består av en gjeng litt eldre karer (snittalder nærmere 50 år) som har spilt jevnlig i OFK`s 7-manns serie siden 2008-sesongen.  Primus motor for veteran laget er Gregor Holsve som fungerer som lagleder/trener og innpisker. Laget har stort sett holdt seg igang med 1-2 treningsøkter hver uke også under pandemien når det har vært tillatt.

 

Laget spiller i 2.divisjon M40 (Menn 40+), og har holdt seg stabilt i denne divisjonen de fleste år, dog har det vært noen sesonger hvor TRY har vært på nippet til å rykke opp i 1.divisjon.

 

Det er en hyggelig og sosial gjeng som trener sammen, sommer som vinter. Treningsøktene er på Heming banen, og Holsve understreker at veteranene fortsatt trenger ny rekruttering! Er du 40 + og har spilt litt fotball tidligere så er du velkommen. Fotball er en fin treningsform, og Holsve fremhever at kontinuitet er viktig, det å holde bein og kropp igang etter fylte 40 og 50 år. Selv er han 55 år og har vært med fra begynnelsen i 2008.

 

Neste sesong er planen å spille i aldersklassen M48 hvor laget rettmessig hører mer hjemme med et alders snitt på ca 50 år.  De siste sesongene har TRY veteranene merket at det er litt tøffere med pur unge motstandere som er nærmere 40 år. Allikevel har gamlegutta gjort bra fra seg i seriespillet.

 

Hver vår har de en “friendly agreement” med Snarøya og spiller treningskamper mot de (spiller i 1.divisjon) og det har alltid endt med tap.  - Første divisjon var en drøm for oss tidligere, men ikke nå lenger, sier Holsve. Sesongen i år endte med 4 seire og tre tap, noe som er anstendig med tanke på alderen i spillergruppa.

 

I åra fremover skal vi være et veldig bra M48 lag, men vi vil gjerne ha med nye spillere altså! - Kom på trening, sier Holsve. Da treffer du hyggelige folk og du er med på en hyggelig bankett også, hver høst, avslutter den positive laglederen.

 

Gjengen på bildet er (bak fra venstre, så foran); Ove Risan, Lars Dencker Nielsen, Ole Christian Moe, Gunnar Hole og Andreas Skodvin. Gregor Holsve, Ronny Fimreite, Andreas Høyer, Sonny Lodin og Rolf Aarbakke.