Søndag 26. september i Holmenkollen.

Bemanning, se vedlegg. Ark med "Løypevakter, Hinder", "Reg+start, mål, vann", "Servering grill" og "Parkering".

Oppmøte parkering/veivakter, ved Pressesenteret/kafeteria Kl. 08:30. Der får dere betalingsterminaler, rumpetasker med veksel og WT etc av Simen Sogn-Larssen (mobil 414 40 120). Parkering 1 er den store plassen mellom Skiforeningens hus og unnarennet i hoppbakken. Parkering 2 er plassen nedenfor (syd) for Skiforeningens hus. Parkering 5 er plassen ned mot hoppbakkene i Midstulia.

Oppmøte til BREEF med arrangøren for løypevakter er Kl. 09:00 og oppmøtested er ved lastebiler/trailere fra Toughest som står på grusplassen mellom Skiforeningens hus og unnarennet i Kollen, omtrent der hvor heisen for skihoppere starter. To fra arrangøren møter dere, Teddy (mobil +46 70095 46 10) og Hanna. Der det er to personer som har vakt på et hinder er det nok at en møter til BREEF. Den andre møter ved hinderet senest kl. 10:00. Løypekart med hinderplassering ligger vedlagt. Alle må bli ved hinderet til en fra arrangøren kommer etter siste startende og gir klarsignal til å gå fra hinderet. Siste start er kl. 12:30 og vi må nok regne med at enkelte i denne gruppen kan bruke godt over 1 time på hele løypen. Vær foreberedt på å rydde litt sperrebånd etc ved hinderet før vakten avsluttes. Ta med mat og drikke for dagen!

All bemaning til registering, start, mål, vannposter, bag drop og shop møter Kl. 09:30 midt på eventområdet (plassen på flata ved skiskytterstadion/blinker/strafferunden). Noen fra arrangøren møter dere, Teddy (mobil +46 70095 46 10) og Hanna, eller noen andre.

Grill/servering er delt i to vakter. FØRSTE vakt møter ved Pressesenteret Kl. 09:30. Der er Kay-Arne (mobil 974 71 400) som er kjøkkensjef i år. ANDRE vakt går direkte til sine respektive grillsteder Kl. 11:30. Grillsted 1 er på selve eventområdet. Grillsted 2 er ved Pressesenteret, det er bare å gå etter godlukten. Ta med grillutstyr! Hvis noen har et spesielt grillforkle, egen "gospade" og annet grillteknisk de gjerne vil bruke, så slå dere løs!

ALLE: Ta med munnbind, antibac på lomma, drikke og mat for dagen. Klær etter værmeldingen. Dere som har veldig stasjonære vakter, som f.eks. veisperringer og kanskje bag drop, ta med en klappstol ... det kan være godt å sitte ned litt innimellom.

TRY mannskapene er viden kjent og rost i skyene for sitt engasjement! Det er lov å heie, oppmuntre og komme med gode råd til de som løper, kaver, sliter og kravler seg gjennom løypa og diverse hindre. Aller mest kan dere heie på de TRY-barna med foreldre som løper elegant og spenstig over ethvert hinder!

Igjen - tusen takk for at dere stiller opp for klubben!!