For barn og ungdom i vårt nærmiljø.

TRY Volleyball er for alle. Her vil man lære slagteknikk og samspill, og ha det gøy med andre gutter og jenter. Alle er velkomne, uansett ferdigheter, og alle får spille. 

TRY Volleyball har spilletid i gymsalen på Grindbakken skole fra sommerferie til medio oktober, og fra påske til sommerferie. Fra medio oktober til påske er det på Midtstuen skole. I mai/juni og august/september er gjerne en av dagene i uken på sandvolleyballbane. Man velger selv om man vil spille en eller to ganger i uken.

Vi du være med så er det bare å melde fra til Finn på en sms eller epost; 90179828 eller finnborc@outlook.com. Legg deg inn som medlem på TRYs nettside slik at Finn har all informasjon om deltakeren og kan legge vedkommende inn i Spondgruppen for volleyball. Innmelding i TRY, klikk her

Det er ingen eller en lav treningsavgift avhenig av økonomisk støtte TRY kan få for å drive aktiviten, men alle påmeldte må bli medlemmer i TRY. Etter påmelding vil alle motta en betalingsforespørsel for medlemskap i 2023 på kr. 200,-.

TRY bruker Spond til all kommunikasjon. Last ned Spond appen.

Det er et begrenset antall som kan delta, bl.a. på grunn av hvordan nett kan plasseres i gymsalen og hvor stor gymsalen er. Når det etterhvert blir med flere så kan det være vi deler gruppen i to slik at vi alltid har rom for at alle er med i spillet.

Foreløpig har vi de en, to eller tre treninger i uken og meningen er å lære slagteknikkene og spillet og ha det moro. Hvis deltakerne selv ønsker det kan vi delta i turneringer/spill som lag i vårt nærområde etterhvert. Vi spør deltakerne selv om det og hvordan de ønsker at vi eventuelt deltar. I så fall vi TRY sørge for spilledrakter og dekke kostnadene ved deltakelsen.