Jaaaaa! 91 foreldre ville komme!! Såååå mange er det knapt plass til på banen. For en vilje til frivillig innsats på kort varsel!! Heia alle TRY foreldre - det er jo helt ellevilt!

Håkon måtte be mange om å ta fri, og den gjengen som ble dugnadsgjengen var knallsterke og fikset biffen elegant! Ikke hadde vi gjort det noen gang tidligere og ikke kjente vi til noen som hadde gjorte det heller, og ikke ante vi om det vil hadde satt oss fore var mulig å få til ... og hva resultatet ville bli!

Å rulle opp grasmatten var tunge saker (se bildet, skikkelig oppoverbakke!), men med mange hender og god tyngde, var det mulig! Matten har nok strukket seg litt her og der etter å ha ligget i humper og dumper i lang tid, så det var ikke lett å få det helt jevnt på plass. Det ble massiv manngard med tett fottråkking for å få krøllene ut ... Matten under var jo lett, men den strakk seg ganske mye da den skulle legges på plass så vi måtte kutte den til. 

Resultatet ble en raket og feiet bane, med jevnet grusunderlag og en bra jevn matte på toppen.  Et fott resultat på drøyt tre timers nybrottsarbeid. 

91 som vill være med på dugnad - nesten ikke til å tro - fenomenalt! Heia TRY!!

Tusen takk for sterk innsats!