TRY4 var først ut kl. 09:30, med Jonathan, Petter og Leo, 25 minutters kamp, flest poeng vinner. Tre lag i hver innledende pulje, 5 puljer, de to beste lagene i hver pulje til sluttspill. TRY3 i pulje B, TRY4 i pulje D. TRY4 vinner 63-25 mot OSV Eagles. Kl. 10:00, TRY4 med Jonathan, Petter og Leo, i en intens kamp mot Nesodden4, høyt nivå på spillet fra begge lag, 39-39 ved full tid, første poeng vinner, Nesodden4 får serve, ballen flere ganger over nettet, til slutt en smash - akkurat på bakstrek - Nesodden4 vinner! Hurmf ... En liten pause ..

TRY4, samme tre gutta, i ny kamp kl. 11:00 - vinner igjen! Sikret sluttspill! TRY3, med de samme tre gutta, i siste kamp i innledende runde kl. 12:30, mot Valler Sort. TRY best, vinner 51-32. TRY3 blir nr 2 i sin pulje, sikret sluttspillplass! Hva skjer nå - kan TRY lagene møte hverandre?! Spenning i luften - intern prestisje, og hvem spiller på lag?? William må spille på det ene laget ... Vi sjekker kampoppsettet - nei, møtes ikke med en gang. TRY3 skal spille en mellomrunde mot andre nr.2 lag. Vinnerne går til kvartfinalene - og der kan TRY lagene møtes hvis TRY3 vinner sin kamp nå!!

TRY3, med de samme tre gutta, spiller mot Nesodden1, og vinner komfortabelt, 56-26. TRY3 videre til kvartfinalene.

Vi sjekker igjen oppsettet. Ja, det blir TRY3 mot TRY4 i kvartfinale 4 kl. 15:15! Ai, ai, ai - det blir stein, saks, papir om hvem som spiller med hvem. Lagene: Leo og William, Petter og Jonathan. Kampen i gang, men Finn som dommer. Tydelig klargjort for alle spillerne før kamp at dommer bestemmer, uansett om det er riktig eller feil dømt. Dommer tenker her skal det bli en jevn kamp uansett, og det blir det, helt uten mange feildømminger! Det bølger frem og tilbake, begge lag vil vinne! Petter og Jonathan (PJ) leder 25-23, over halvspilt kamp, presset ligger på Leo og William (LW), ansiktene mørkner, innbitte uttrykk, litt kjefting på dommer. Det nærmer seg full tid, det er helt likt 37-37, de siste ballene avgjør. LW vinner to, så PJ en, så de andre en og så en til Petter og Jonathan. 40-39, og siste ballveksling - frem og tilbake - jevnt, men Leo og William vinner den. Kampsignal slutt blåses. Et av lagene går til semifinalene! Men! - hvem var TRY4 og hvem var TRY3???! Full forvirring! Leo foreslo TRY4 videre, og vi var enige. 

TRY3, med Leo, Petter og Jonathan, i ny kamp kl. 16:15 om 5.-8. plass, mot Valler Grønn. TRY3 er gode, vinner 48-27 og blir vel nr 5. i turneringen.

Nå til semifinalen etter 5 minutters pause. TRY4 mot Oslo Volley Orangutanger. Kampstart 16:45 - de samme tre gutta spiller nå sin åttende kamp for dagen! Orangutangene er tre jenter, litt eldre enn våre gutter. De spiller bra, men våre gutter er bedre! Og jentene blir litt frustrerte, og spør treneren om de får sitte på hjem selv om de skulle tape. Han kan svare positivt på det, og så sitter latteren løsere. Det blir likevel tap på jentene 33-64. TRY4 er i finalen!!! Etter 3 timer og 20 minutters volleyballspill! Veldig fortjent. 

I den andre semifinalen spiller Nesodden4, som vi tapte med ett fattig poeng mot i innledende runde, mot Oslo Volley A, som er et veldig godt lag. Vi tapte for det laget da vi var med sist i Teensturnerignen i Ekeberghallen. Det er en jevn match, godt spill og Nesodden4 vinner 42-36. 

Finalen blir en mulig revansje!! 

Det er bare 5 minutters pause mellom semi og finale. Puh ... det må bli rullering, alle fire spiller finalen, men slik at den som server går og bytter med den på benken når neste spiller skal serve. Alltid tre spillere på banen. Det kommer en eldre spiller fra et Teens4 lag og skal være nøytal dommer. Vi synes det er fint. Spenningen er til å ta og føle på. Finn stiller seg langt unna dommeren så han ikke skal kommentere noe så dommeren hører det under kampen - det er jo helt sikkert Finn som tar feil om det skulle være noe, så best å holde seg unna. Treneren til Nesodden er veldig foroverlent og kommenterer og veileder sitt lag hele tiden. Det blir for dominerende, så Finn drart etterhevert til med samme mynt og høy stemme. TRY spillerne skal høre at de har støtte i publikum! William har bestemt seg for at denne finalen skal TRY vinne, han tar lederrollen på banen når han er utpå. Våre spillere kommuniserer godt, spiller bra, kanskje litt ujevnt, de må jo snart merke kjøret. De holder følge med Nesodden, som er gode spillere, de hever seg når de spiller mot oss (sier treneren). De er gode på smasher, men det er vi også! Leo tar imot en knallhard smash og vi spiller ballen over igjen - godt gjort. Jonathan blokker - steintøft! Petter spiller smart, styrer ved nettet, legger ballen over der motstander ikke er - det går bra! Nesodden ligger et par poeng foran, men det blir ikke mer enn det. Vi spiller ofte bedre mot slutten av kampene. Vil det skje igjen? William peiser på, server godt. TRY vinner flere ballvekslinger. Det er veldig jevnt, men TRY virker å komme i siget. Og overtar ledelsen, og kjører på! Nå aner gutta revansje! Og - det blir det! TRY4 vinner! 47-45 .. We are the Champions of the World!

Det ble premieutdeling og applaus! 

Og så pakket vi alt og alle inn i den lille blå bilen. Hadde noen kjørt på oss hadde det ikke vært rom for airbagger, bilen var tettpakket, men vi kom vel hjem alle fem.