Cupen var satt opp med tre puljekamper á 20 minutter. Gruppevinnerne i de tre gruppene samt beste gruppetoer skulle så møtes til semifinaler og til slutt finale.

I første kamp slo guttene våre Sande med 3-1, i en flott gjennomført kamp som fort kunne endt med mange flere TRY-scoringer.

I neste kamp mot hjemmelaget Ørn Horten vant guttene våre en komfortabel 3-0 seier. Også her kunne det fort endt med langt flere TRY-scoringer. Bildet over er 3-0 scoringen!

I siste kamp var det duket for puljefinale mot et sterkt Falk-lag, som hadde vunnet begge sine to første kamper med et tosifret antall mål. TRY-guttene presset Falk hardt de første 12-13 minuttene, og brant flere store sjanser. Med litt «stang-inn» - skudd i stolpe og tverrligger - kunne vi fort ha ledet kampen med et par mål. Men et rystet Falk-lag evnet å slå tilbake. Våre gutter hadde kun en innbytter, mens motstanderne fra Falk hadde tre rekker som byttet jevnt og trutt, og til slutt løp fra slitne TRY-gutter. Utover i kampen ble det tungt, og vi gikk på et litt surt 0-5 tap.

Det eneste som skilte TRY fra en fortjent semifinale-plass var målforskjellen. Men ingen hang med hodet av den grunn.

Bra jobbet, TRY! Det er all grunn til å være stolt av innsatsen i sesongens siste Futsal-cup.