TRY 1 og TRY 2, tre jenter på hvert lag, med litt rotasjon så det ble litt forskjellige lag til hver kamp. Hvert lag skulle spille fire kamper, og oppsettet så slik ut:

Runde1, bane 2: Askim Svart - TRY1, bane 4: Tønsberg Rød - TRY2

Runde2, bane 1: Askim Blå - TRY2, bane 3: Holstad Boys - TRY1

Runde3, bane 3: Tønsbrg Svart - TRY2, bane 4: TRY1 - Askim Rød

Runde4, bane 2: Askim Svart - TRY2, bane 4: Tønsberg Rød - TRY1

En kamp varte i 20 minutter, det ble startet med 5 poeng til hvert lag, så gikk spillet til et lag hadde 25 poeng, da var de vinnere av første sett, så byttet lagene side og poengene startet på 5 til hvert lag igjen, og første lag til 25 poeng vant andre sett. Var det fremdeles tid igjen så var det bare å sette igang et tredje sett. Det viktigste var å spille volleyball, å holde spillet igang, ikke pirke på regler og å la tvil komme spillerne tilgode. 

Våre lag var meldt på i nivå 4, dvs at alle slagene skulle være volleyballslag og ballen kunne sendes over nettet på to slag eller maksimalt tre. Overarmsserve måtte gjøres fra utenfor baklinjen av banen, men ønsket spilleren å serve underarmsserve kunne hun gå inn på banen for å serve. Netthøyden var ca 2 meter, så det var litt lavere enn vi vanligvis har på trening. Jentene har ikke trent på blokk og smash, som jo hadde vært mye lettere med så lavt nett. Alle lagene de skulle spille mot var nivå 3, som må ha tre slag før ballen skal over nettet, men det andre slaget kan være et "hold" som betyr at spilleren kan holde ballen i fast grep, ikke gå med ballen, men kaste den til en medspiller som så må slå ballen over nettet med et volleyballslag. Dette var uvant for våre jenter å se, så til å begynne med var det lett å tro at ballen var "død" i det en motspiller tok ballen i fast grep! Da ble overraskelsen stor da motspilleren gikk med ballen til nettet, kastet den opp i luften og en annen motspiller hoppet opp og nærmest smashet eller servet ballen rett over nettet. De ballene var vanskelieg å ta imot! Våre jenter prøvde etter hvert å blokke i slike situasjoner, men det var heller ikke så lett. Mye bedre gikk det når det var vanlig spill på begge sider og ballen kom over nettet både høyt og lavt! Da var våre jenter gode, spillte mange fine spill og tok masse poeng på å legge ballen perfekt over nettet! Og de servet bra, både overarm og underarm inne på banen. Allt i alt tror jeg våre lag vant flere sett enn de tapte, men ingen noterte resultatet og det var igjen resultatliste. Det var ikke derfor vi deltok, vi var der for å spille volleyball mot andre enn oss selv og ha ha det moro sammen - og det hadde vi! Det var stor stemning for gjentakelse!

Helt ellevilt ble det i en pause da en bane var ledig og alle jentene og trener William spilte mot de voksne, som besto av fire foreldre og Finn. Da ble det etter hvert intenst og lydnivået så høyt at vi møtte avslutte moroa så resten av hallen kunne fortsette å spille volleyballturnering. Der ble ideen til en TRY turnering med foreldre og utøvere født, for det var bare så moro at det MÅ gjentas!