Teensturnering en tirsdag kveld i Ekeberghallen, 85 lag med totalt og 22 lag i den kategorien vi hadde meldt oss på, Teens 2 som er "litt øvet". Det viste seg å passe bra, Petter, Fredrik og Jonathan begynte med volleyball sent på høsten 2022. Vi rakk såvidt første kampen, delvis skifting i bilen og parkering rett utenfor inngangsdøren til hallen ... og inne i hallen fant vi ikke banen vi faktisk skulle spille på med en gang, så da ble det rett i kamp mot Stovner VK8, tre jenter som var jevnt gode på alt og slo oss 20-19! Nesten!! Tilden var dommer da det ikke dukket opp noen leder for Stovnerlaget. Det gikk helt fint, var det tvil kom det jentelaget tilgode. Kampene varer i 15 minutter og laget med flest poeng vinner. Neste kamp var mot Oslo Volley A på bane 1, som ble vår "hjemmebane". De var bra, de hadde en knallgod spiller, og ledet lenge, men mot slutten ble vi bare bedre og bedre og vant!!! 26-23! Vi leverte stolt kampresultatet til sekretariatet ...

Vi fant ut at det ikke var mat og drikke å få kjøpt i hallen, men Finn hadde med en pakke bars så den ble robbet kjapt. Neste kamp viste seg å være en kvartfinale, noe vi ikke visste før lenge etterpå. Mot Koll Kobra, navnet kunne jo skremme noen, men ikke oss! Det ble kamp med to spillere på hvert lag og en ny erfaring det også. Vi taklet det veldig fint, vårt lag var best hele kampen, fikk inn (og ut) noen elleville smasher og vant 31-21! Sterkt!

Neste kamp var en semifinale, det fant Tilden og Finn ut, men sa ikke noen til gutta på laget. Vi måtte holde oss på bakken og beholde fokus. Motstander var Koll Bjørn, et ujevnt lag som vi skremte vannet av med en kanonsmash i første ballveksling, og valset over med siffrene 47-20. Da var et på tide å si at vi var i finalen!!

Nå ble Finn kalt inn til sekretariatet - ooooops!, men det var bare hyggelig, vi fikk 4 "gullbilletter" til Cupfinalene for senior på lørdag i samme hallen! Og mange spørsmål om hvem TRY var og sånt. 

I finalen møtte vi Oslo Volley B, et lag som vi tror besto av to spillere egentlig, men som hentet inn en tredje spiller da de så vi var tre spillere. Og det var bare fint synes vi. Det viste seg å være tre gode spillere, spesielt han som ble hentet inn ... De kunne alle faser av spillet, var samspilt og kunne både serve hardt, smashe, samspille og legge opp til hverandre og de var gode på å ta imot ballene fra vårt lagt hvis de ballene ikke var helt perfekte. De var klart bedre enn oss til å begynne med og fikk en ganske stor ledelse, men så var det det med bratt læringskurve da ... etter hvert ble det jevnere og vi var tidvis helt på høyde med dem. Fenomenalt moro og lærerikt. Likevel ble det tap 28-19, men det var etter solid innsats gjennom turneringen og vi kunne si oss svært godt fornøyd med alt sammen! 

Så stablet vi oss alle fem inn i den miste bilen utenfor Ekeberghallen, la kursenn hjemover, ganske sultne, men innmari gode!