Aktiviteter som inngår i allidretten i TRY for årskullet 2015.

TRY har allidrett-basis mandager, tirsdager og onsdager i gymsalen på Grindbakken Skole fra kl. 16:30-17:15. Barna samles på AKS/1. klasse basen kl. 16:00, spiser og drikker litt før de tas med over til garderobene for å skifte og så er det full rulle i gymsalen frem til 17:30, da barna hentes av foreldrene. Dette er ledet av TRYs ungdomstrenere. Allidrett-basis i gymsalen er fra start på september til medio desember, og så starter det opp igjen eter påske til medio juni.

TRY har også fotball-lek for 1. klassingene og det er utendørs på Grindbakken Stadion på fredager kl. 17:00-18:00. Da slutter barna på AKS som vanlig, er hjemom for en matbit og skift og så kommer de som har lyst og anledning til fotball-leken. Denne aktiviteten er foreldredrevet og varer fra start på september til ut i oktober så lenge været tillater fotball utendørs. Når fotball starter opp igjen på våren er det som en del av den regulære fotballen i TRY. Det er mulig at vi kan få på plass til en kveld med fotball i januar til påske inne i gymsalen på Grindbakken, men det er avhengig av at TRY får tildelt tilstrekkelig med tid i gymsalen.

I januar er det skileik for alle allidrettsbarna på tirsdager kl. 18:00-19:00. Dette er også foreldredrevet, med assistanse fra ungdomstrenere om nødvendig. Skileik er nettopp det, leik med ski på bena, uten skismøring og staver. Aktiviteten varer fra januar til påske, med utgangspunkt på Øvresetertjern hvis nok natursnø, ellers i Holmenkollen Skianlegg. 

I januar er det også mulig å prøve seg på skihopping i 10-metersbakken i Midstulia. Onsdager og/eller torsdager.

Det er egen påmelding til allidretten. Link til påmelding åpnes torsdag 19. august. Vi har utsatt påmelding litt for å få delt ut informasjon til alle foreldre til barna som begynner i første klasse før påmeldingen starter. 

Det er også alpint for 2015-kullet. Det er mandag og/eller onsdager i Tryvann. Oppstart i desember eller januar. Avsluttes i begynnelsen av april. Det er egen påmelding til alpint.

Mvh, Finn 90179828, finnborc@outlook.com