Trening uke 7

Dette er planen for uke 7.

Trening uke 6

Dette er planen for uke 6.

Trening uke 5

Dette er planen for uke 5.

Trening uke 4

Takk for fine dager med Oslo Skifestival I Holmenkollen. Dette er planen for uke 4.

Trening uke 3

Vi er i rennsesong og det er fullt program også denne uken. Dette er planen for uke 3.

Trening uke 2

Det er januar og vi er i full gang med skitreninger og renn. Denne helgen deltok 17 Team Try´ere fra 2006 på Lauritz Bergendahls Minneløp i Sørkedalen. Dette er planen for uke 2 og vi forbereder oss til sprint på Sognsvann til helgen som kommer.

Trening uke 1

Riktig Godt Nytt År - Her er planen for uke 1.

Trening uke 51

Siste treningsuke før jul og juleferie. Dette er planen for uke 51.

Trening uke 50

Det er nest siste treningsuke før juleferie. Det er mulig å få med seg hele fire økter på ski i tillegg til styrketest. Dette er planen for uke 50.

Skirenn 2019

Skirenn er litt spennende og veldig gøy. Bli med å bygge lagånd & samhold samtidig som du utfordrer deg selv innenfor trygge og hyggelige rammer. Det viktigste er ikke å vinne nå... Vi fokuserer på mestring, resultatene kommer senere. Flest mulig - lengst mulig - best mulig.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider