Skirenn 2019

Skirenn er litt spennende og veldig gøy. Bli med å bygge lagånd & samhold samtidig som du utfordrer deg selv innenfor trygge og hyggelige rammer. Det viktigste er ikke å vinne nå... Vi fokuserer på mestring, resultatene kommer senere. Flest mulig - lengst mulig - best mulig.

Trening uke 50

Det er nest siste treningsuke før juleferie. Det er mulig å få med seg hele fire økter på ski i tillegg til styrketest. Dette er planen for uke 50.

Trening uke 49

Dette er planen for uke 49.

Trening uke 48

Vi har en ny flott treningsuke foran oss. Det blir trening tirsdag, onsdag og torsdag. Til helgen skal 19 stk fra 2006 på skisamling på Beitostølen.

Trening uke 47

Dette er planen for uke 47.

Trening uke 46

Rennsesongen nærmer seg å det er på tide å intensivere treningen. Tilbudet er stort og det lett å legge til en ekstra treningsøkt.

Trening uke 45

Etter en uke med leirskole og treningsfri håper vi alle er klar for nok en innholdsrik treningsuke.

Trening uke 43

Det blir nok en innholdsrik og variert uke med testløp 3 og samling i Torsby.

Trening uke 42

Høsten er her og denne uken er det klart for sesongens første innetrening. Tirsdag blir det styrketest i gymsalen på Grindbakken og lørdag er det TRY Skogsløp.

Trening uke 41

Håper alle har hatt en fin høstferie og er klare for nye tak. Her er planen for uke 41.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider