Trening uke 47

Dette er planen for uke 47.

Trening uke 46

Rennsesongen nærmer seg å det er på tide å intensivere treningen. Tilbudet er stort og det lett å legge til en ekstra treningsøkt.

Trening uke 45

Etter en uke med leirskole og treningsfri håper vi alle er klar for nok en innholdsrik treningsuke.

Trening uke 43

Det blir nok en innholdsrik og variert uke med testløp 3 og samling i Torsby.

Trening uke 42

Høsten er her og denne uken er det klart for sesongens første innetrening. Tirsdag blir det styrketest i gymsalen på Grindbakken og lørdag er det TRY Skogsløp.

Trening uke 41

Håper alle har hatt en fin høstferie og er klare for nye tak. Her er planen for uke 41.

Trening uke 39

Siste treningsuke før høstferie og siste uke med kajakk for denne sesongen. I tillegg til kajakk blir det rulleski og testløp.

Kretssamling langrenn lørdag 13. oktober på Bogstad skole

Røa il inviterer alle langrennsløpere i Oslo født 2005 og 2006 til barmarksamling lørdag 13. oktober på Bogstad Skole.

Trening uke 38

Med en flott Kick off på lørdag er nå Team TRY 2006 endelig etablert. Alle er topp motivert og klare for å bidra som klubbens nye forbilder og ambassadører.

Trening uke 37

Etter en super uke med sørkedalsløpet og rulleskirenn i Holmenkollen følger vi opp med Kickoff denne uken. Husk også foreldremøte på onsdag.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider