Glimrende resultater for TRY skiskyting!

Våre eldste skiskyttere avslutter sesongen på en fantastisk måte. I helgen var det NM for senior og Norges Cup Finaler for ungdom (17-19 år) og junior (20-21 år) på Liatoppen i ÅL. Tro det eller ei, selv om klubben ikke har seniorer enda ble det likevel to femteplasser i senior-NM!

Juniorløperen Vilde Skotland valgte å stille opp i seniorklassen og gå NM. Fredag var det normaldistanse med 4 skytinger i mye vind. Det samme gjentok seg på lørdagens jaktstart. Vilde knallet til med 5. plass på begge distansene! Suverent!!

I juniorklassen for menn var Øyvind Haugan i en slik posisjon at han kunne vinne Norgescupen totalt med et godt resultat. Han ble nr. 5 i helgen og dermed ble han totalvinner av Norgescupen 2018/2019!

I det samme rennet som Øyvind ble nr. 5 denne helgen slo Fredrik Bucher-Johannessen til med en flott pallplass, 3. plass, i et veldig spennende renn! Fredrik ble nummer 6 i Norgescupen totalt denne sesongen.

I ungdomsklassen, 19 år, gikk Anne de Besche et strålende løp og ble nr. 2, og det var så godt resultat at hun vant Norgescupen 2018/2019! Anne var også med å tok gull for Norge på stafetten i Ungdoms-VM tidligere i vinter!

Det er ingen andre klubber i landet som har vinnere i to av Norgescupene.

Andre utøvere i klubben har også veldig gode resultater i Norgescupen. Axel Emil Aasbø nr. 12 (M18år), Rasmus Krogstad nr 14 (M20/21) og Magnus Bøe nr. 17 i den samme årsklassen. Emily Krogsbøl ble nr. 16 (K18), Espen Haugøy nr. 21 (M18) og Sander Larsplass Johansen nr. 29 i den samme årsklassen.

TRYs mange gode utøverne kan være stolte av sine ferdigheter!

TRY-utøvere har også representert Norge internasjonalt denne sesongen. Annes gull i ungdoms-VM er nevnt. Vilde har deltatt i IBU-Cup (det er nivået rett under World-Cup) og jr.-EM. Magnus Bøe har deltatt i jr.-VM og han vant dessuten NM fellesstarten i M20/21 på rulleski sist sommer! Fredrik Bucher-Johannessen har også gått IBU-Cup, så TRY utøvere deltar på mange arenaer rundt omkring i verden!

Bildene: Øverst Vilde ut fra standplass under NM i helgen, deretter Øyvind i mål som Norgescuvinner! Anne i aksjon på standplass under ungdoms-VM og så stafettlaget med gull i vottene, Anne til venstre i bildet.

Følg oss på Facebook