Rekorder i fleng!

Tirsdag 26 mars var klubbmesterskap i langrenn og der var det rom for alle både i løypene og på premieutdelingen. Godt med rom i magen må det også ha vært!

Det var 270 langrennsløpere til start og like mange i mål! Det var til og med barn som egentlig var syke og hadde meldt forfall som dukket opp, heiet og koste seg! Barn, foreldre, søsken og besteforeldre sørget for et stappfullt pressesenter og nye rekorder i bolle-, pølse- og vaffelspising!

Alle som var med fikk den klassiske og så tradisjonelle TRY-pokalen, men akkurat denne gangen med 90 år gravert! Så var den litt større en vanlig også. Ta vare på den, det blir ikke flere slike!

TRY ble overrakt gaven fra USS BAINBRIDGE av Frederikke Bang Lysgård. Fra amerikanerne som var på dugnad på TRY-hytta sommeren 2018 har klubben fått et stort kart over USA, brev med beskrivelse av drømmer/opplevelser av Norge og hvor de ulike deltagerne kom fra i USA. Et amerikansk flagg som har vært flagget på Capitol Hill er en personlig gave til TRY fra Gunners Mate Tyler Beckham (det er hans eget flagg han gir til oss) med offisielt sertifikat og gavebrev. Vi blir vel litt målløse av at det var en så spesiell opplevelse for dem å hjelpe oss å svinge malekoster på hytta en vakker sommerdag, men grillpølser i lompe, hyggelig prat og vakker natur gjorde inntrykk - på oss alle.

TRY vil gjerne få takke Jo, trenere og alle dere andre foreldre som bidrar med alt mulig for uten dere blir det ikke et så trivelig klubbmesterskap. Dere er virkelig klubbmestere alle sammen! Om dere stjeler et litt misunnelig blikk på sølvpokalen på barnerommet av og til – så vit at uten din innsats hadde den ikke stått der.