POLAR pulskokker til 30% rabatt!! Kun for TRY!

Polar ønsker å gi TRY ungdomsutøvere, trenere og foreldre et godt tilbud på et utvalg av Polar produkter. KORT BESTILLINGSFRIST, mandag 18. mars kl. 12:00! Utlevering av pulsklokkene til de som har kjøpt på klubbmesterskapet i langrenn 26. mars. Se produkter, bestillingskjema m.m.

Kjære TRY medlem!

Bestillingsskjema og produkter (klikk på denne teksten)

Prisene som vises er allerede fratrukket 30% rabatt.

Det vil raskt etter denne fristen bli sendt ut et Vippskrav som betaling for varene.
Varene sendes felles til Polars kontor for å spare fraktkostnader. Fraktkostnaden er på 150.-kr som fordeles på de som bestiller.
Utlevering av varene vil skje i forbindelse med klubbmesterskapet tirsdag 26.Mars.
Når premieutdelingen er ferdig vil jeg holde et kurs der det vil bli gjennomgått mulighetene med klokkene, Polar Flow mobilapp, Polar Flow dagboken på nett og Flow for Coach løsningen.

Du vil motta en mail med bekreftelse på din bestilling. Det er mulig å endre bestillingen frem til bestillingsfristen er gått ut.
Om du ønsker å bestille flere klokker av samme type så fyll ut og send inn et nytt skjema. Du vil da motta flere Vippskrav som også vil virke som en kvittering for kjøpet.

Info om produktene finner dere her: www.polar.com

Hilsen Petter Andersen
petter.andersen@polar.com