Inkalling til årsmøte i IL TRY, 28. mars 2019.

Styret innkaller til årsmøte i TRY, TORSDAG 28. MARS. NB! Årsmøtet er i TRY hytta i Rødkleiva! KL. 19:30

Sted og tid: TRY hytta i Rødkleiva, kl. 19:30.

Hvordan komme dit? Hytta ligger i den gamle alpinbakken Rødkleiva. Til fots eller med bil: følg veien Rødkleivfaret til snuplass i enden av veien. Følg så grusveien, deretter stien nedover og forbi husene i Rødkleivfaret 26 og 28, da går du rett på hytta. T-bane: gå av på Lillevann stasjon, følge veien Rødkleivfaret til snuplassen osv...

Saker medlemmer ønsker skal tas opp på årsmøtet må sendes styret senest 14. mars 2019 til e-post: birgit@leadership.as

Fullstendig saksliste med alle sakspapirer legges ut på IL TRY sin hjemmeside som vedlegg til nyheten "innkalling til årsmøtet" en uke før årsmøtet.

For å stemme på årsmøtet må du møte personlig, ha fylt 15 år, være medlem i idrettslaget og betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Vi sees!

Mvh, styret i TRY