SUPERSKI VINTERSKISKOLE 2019 med Marit Bjørgen!

Superski inviterer til 4 dagers skiskole i viterferien.

Link: http://www.superski.no/superski/skiskoler/vinterskiskole/
Påmelding: For å komme direkte til påmeldingsiden trykk HER
Dato: Mandag 18.februar – Torsdag 21.februar
Alder: 2003-2009 årgang
Sted: Holmenkollen i servicebygget. Her har deltagerne også tilgang til dusj og garderober.
Pris: 2699,-
Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 500kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Velg da «påmelding» under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du «påmelding barn to eller flere».
Ekspempel:
1.barn 2699,-
2.barn 2699 + 2199, 500kr rabatt
3. barn 2699 + 2199 + 2199, 1000kr rabatt osv.

Hva inneholder vinterskiskolen:
9-12år vil ha mer fokus på lek og moro på ski, kombinert med gode teknikktips og trening. 13-16år vil det bli enda litt mer spesifikk og seriøs trening med masse teknikkfokus og gode treningsøkter. For de eldste blir det også fokus på formfremkallende trening fram mot blant annet Hovedlandsrennet. Det vil igjen innen 9-12år og 13-16år være inndelt i mindre passende årsgrupper.

Vinterskiskolen byr på fire dager fyllt med lærerike og spennende økter. Det blir fokus på terping av teknikk kombinert med morsomme konkurranser og skilek. De yngste vil få en innføring i videoanalyse, mens de eldste vil bli filmet i både klassisk og skøyting og vi vil systematisk gå igjennom dette i pausene. Videoanalyse er et veldig nyttig verktøy for å bedre teknikken, og deltagerne vil få mange gode innspill om de kan jobbe med videre. Det blir også en uhøytidelig 3kombinasjonskonkurranse med disiplinene slalom, hopp og langrenn. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke i Holmenkollen vinterferien!

Trenere: Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere. I tillegg har alle trenere god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski Vinterskiskole.