Hold av lørdag 31. august og søndag 1. september 2019!

Vi antar Toughest i Oslo blir denne helgen i 2019. Sett av den helgen til TRY dugnad med en gang!

Toughest har alltid vært første helgen i september. TRY har all parkering og skal stille med ca. 190 funksjonærdager til hindre i løypen, mål, premieutdeling, fotografering, løypevakter, TRYs egen grillservering av digge burgere og mye annet! Toughest dugnaden er en viktig inntektskilde for klubben og inntektene går rett til idrettslig aktivitet for klubbens medlemmer. Alle i TRY må være beredt til å stille på dugnad for klubben enten lørdagen eller søndagen eller gjerne begge dagene den helgen. Søndagen er det familie-Toughest der TRYs yngste medlemmer kan delta, gjerne med eldre søsken og en forelder. Vi får det ofte til slik at det også på lørdagen er mulig for en del ungdommer i klubben å delta. Tro det eller ei, men det er en veldig trivelig dugnad selv om vaktene er lange!

Mvh, Finn