Påmelding til sesongen 18/19 med TRYus! (løping og langrenn).

TRYus er verdens beste treningsgruppe for voksne jenter. Vi løper vår, sommer og høst og går på ski om vinteren - bedre blir det ikke!

Treningene er lagt opp som intervalltrening, med en god, rolig oppvarming og avslutning. Nivået i gruppen er veldig forskjellig, alt fra de som trener kun denne ene gangen i uken, til de som trener nesten hver dag. Etter nærmere 14 år har vi funnet en fin organisering på treningene som fungerer utrolig godt på tross av nivåforskjellene.

Vi har også en årlig stiløpetur til Kikut med overnatting, i tillegg til noen reiser til løp/renn for de som ønsker, her nevnes Stockholm, Amsterdam, Berlin og Reykjavik. I 2018 valgte vi et kortreist løp, nærmere bestemt Nordmarka Skogsmaraton med start/mål på Sognsvann – her hadde vi hele 16 deltakere med.

Link til påmelding: https://web.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=67&eventId=35925

Sted: Frognerseteren/Skistua

Tid: Tirsdager kl. 20.00

Oppstart:Pågår