Naborunden 2019 PÅMELDING ER ÅPNET!

Naborunden er tre flotte renn på hverdager i januar og februar, der alle får premie og ingen blir rangert. Barn født 2010 - 2007 kan være med. Lite alvor, flotte arrangementer, veldig mange barn med og hyggelig stemning! Kjempeartig!

Ny sesong nærmer seg og dermed Naborunden. Naborunden er tre kjempeartige arrangementer for barn født 2007-2010 og som vil prøve seg på noen litt mindre alvorlige skirenn. Alle rennene er lagt til hverdager og de yngste går først ut (dvs jenter 2010 starter fra kl. 17:30). Det er flotte premier til alle som går og Naborundenluer til 2010-barna. Det er ingen rangering i Naborunden, og det er også mulig å reservere seg (ved påmelding) fra tidtaking hvis man ønsker det.

I fjor var det 1150 deltagere fra følgende klubber TRY, ØHIL, Sørkedalen, Heming, Røa, VASK og Njård. Vi håper så mange TRY-barn som mulig blir med på Naborunden rennene slik at TRY stiller med en stor gruppe denne gangen også. Barn i TRY som er med på alpint, skiskyting eller fotball og ikke nødvendigvis er med på langrennstrening, men som har et par langrennsski og kan ha lyst til å være med å gå renn, er hjertelig velkommen til å bli med på Naborunden!

Datoene for 2019 er:

Sørkedalen, 21. januar, Klassisk

Fossum, 04. februar, "Skicross" i fristil.

Holmenkollen, 25. februar, Fristil

Reservedato, 11. mars, i Sørkedalen

LINK til PÅMELDING: https://queue.eqtiming.com/queue/naborunden2019/default.aspx

Har dere spørsmål er det bare å fyre løs