Skisamling Beitostølen!!

Det er nå 135 påmeldt til samlingen pr i dag tidlig og det er ikke flere plasser igjen. Ta kontakt med kare.thommessen@gmail.com om det er spørsmål.

Vi har reservert 135 senger i ulike hytter og leiligheter nær skistadion på Beitostølen, samt bespisning for alle. Vi fordeler deltakere på hytter så godt som mulig etter størrelse på familie og årskull.

Dette er en unik mulighet til å få mye tid på ski tidlig i sesongen, samt å bli bedre kjent med andre foreldre og barn. Turene bærer preg av mye aktivitet og masse sosialt.

Try stiller med trenere for alle årsgrupper. Treningstider og detaljert opplegg blir publisert nærmere samlingen.

Bli medlem av gruppen på Facebook: Try Langrenn Samling på Beitostølen 2018 (Mye av informasjonen fremover vil bli distribuert på den gruppen).

Vi hadde først reservert 70 plasser på hytter og leiligheter hos http://beitocamp.no/. Alle enheter har tv/dusj/bad/kjøkken/sittegrupper etc. Dette er nærmeste nabo til skianlegget, og kort avstand til Beitostølen sentrum.

Vi har booket 64 plasser på http://www.knuts-hyttegrend.no/ i tillegg til det vi har på BeitoCamp. Hyttene holder relativt enkel standard, alle har stue, kjøkkenkrok og bad. Utvask betales eventuelt individuelt. Sengetøy må medbringes, eller leies på campingen.

Disse plassene er fordelt på hytter med to og tre soverom, og plass til 4-6 per hytte. Hyttegrenda ligger ca 400 meter fra skistadion og 200 meter fra BeitoCamp.

Vi har booket Idrettens hus(Klubbhus) og smørebod på skistadion. Her kan man spise og oppholde seg mellom øktene, samt lagre ski om det er ønskelig.

Siden vi blir så mange har vi også flyttet mat-serveringen fra Restauranten til Idrettens hus på skistadion. Slik at alle spiser sammen på selve skistadion. Dette er et fint og nytt lokale der restauranten leverer mat/rydder etc.

Bli medlem av Facebookgruppen: Try langrenn samling på Beitostølen 2018

Ta kontakt med kare.thommessen@gmail.com om det er spørsmål.Total pris for samlingen blir kr 1150,- per hode som inkluderer overnatting, mat, leie av smørebod og klubbhus i tillegg til løypeavgift. (Beitostølen tar kr 50,- per dag per løper i løypeavgift som skal være med å finansiere lagring av snø gjennom sommeren).

Det tar normalt i overkant av tre timer å kjøre til Beitostølen, men legg inn i planen at det på fredag ettermiddag er mye trafikk over Sollihøgda.

Det er også mulig for barn å være med uten foreldre, men det må avtales i forhold til transport og overnatting.

Spørsmål om samlingen kan rettes til trenere for de ulike årstrinn, eller eventuelt Kåre Thommessen, mob: 95 23 42 29, mail: kare.thommessen@gmail.com

Følg oss på Facebook