PÅMELDING TIL ALPINT I TRY 2018 - 2019 !

Vinteren er rett om hjørnet!?! Tja ... den kan komme tidlig i Tryvann Vinterpark! Mens du venter på nedoverbakker med mengder av snø har du tid til å klikke på "Les mer ..." og få god informasjon om alpint i TRY og sesongens påmelding!

Velkommen til TRY Alpin i Oslo Vinterpark sesongen 2018 - 2019!

Vi har trening mandager og onsdager for årgangene 2007 til 2012. Årgangen 2004 til 2008 har i tillegg mulighet til trening på torsdager. Påmelding inkluderer følgende:

• Trening en eller to dager i uken.
  • Trenerbistand på to samlinger, trolig 7-9 desember 2018 og 15-17 mars 2019.
  • Trenerbistand under Njård, Ready og Hemingrennet, som alle avholdes i Oslo Vinterpark.
  • Avslutningsrenn for alle påmeldte på TRY trening med mat og premier tidlig i april 2019.

Barn i årgangene 2009 til 2012 søkes kun å trene med barn fra samme årgang. I årgangene 2004 til 2008, vil vi mikse i årgangen, dels etter til ferdigheter.

Deltakere født 2009, 2011 og 2012 har tilbud om tidlig trening med oppstart kl. 15.30 på mandager og onsdager (med forbehold om minst 5 deltakere).OBS, vi har stengt mandagstreningen på grunn av mange påmeldinger. Onsdag enda åpen. Kveldstrening starter kl 17.30 og varer til 19.30.

Oppmøtested på toppen av Tårnbakken i Tryvann ved siden av den store lavoen og rullebåndet. Alle barn skal kjøre med TRY-refleksvest, med navn og årstall. Våre erfarne trenere vil gi barna grunnleggende kunnskaper for å mestre skiene og terrenget. For å øke mestringsnivået søkes utfordringer med ulikt terreng og fart. For barnas sikkerhet kreves det at barna selv kan stå Tårnbakken ned og stoppe på egen fot før oppstart. Dersom vi ser barn som ikke mestrer dette, vil vi gå i dialog med foreldre om det kan være fornuftig med noe tid på skiskole. TRY har ikke lov til å drive skiskole for barna i Tryvann Vinterpark.

I alderstrinn 2009 og yngre er vi pålagt å ha en voksen pr 3 barn i heisen. Det betyr at dere foreldre må stille som bakkevakter. Det innebærer å være med barna i bakken 3 til 4 kvelder i løpet av sesongen. I kommentarfeltet ved registrering må dere legge inn navn, e-post og mobil til barnets foreldre. Bakkevakter kjører gratis og har på egen vest fra TRY.

Tidvis blir treninger, renn og samlinger avlyst, man får ikke prisavslag på grunn av det.

Oppstart blir så snart Vinterparken gir oss beskjed om at kapasiteten er tilstrekkelig god. Melding vil sendes ut til alle påmeldte senest noen dager før. Vi trener frem til påske, og har et uformelt avslutningsrenn rett før påske. Vi søker også å få gjennomført to familiesamlinger og vil forsøke helgene 7-9 desember 2018 og 15-17 mars 2019.

Trening en gang i uken koster kr. 2 500, to ganger i uken koster kr. 3 800.

Treningsavgiften inkluderer ikke medlemskap i TRY. TRY medlemskontingent koster kr. 200,- og alle på alpint i TRY tilsendes egen separat giro kun for medlemskontingent senest medio januar. For å kunne delta på alpint eller andre idretter i TRY må medlemskontingenten være betalt.

Alle barn født 2012, som går på TRY allidrett for 1. trinn på Grindbakken skole, får sin TRY-refleksvest via allidretten. Den er allerede betalt via deltakeravgiften for allidretten.

Alle andre som trenger TRY-refleksvest må bestille den via Finn i TRY; finnborc@outlook.com Den koster kr. 230,- og leveres ut på alpintreningenes møtested i Tryvann.

Husk å kjøpe heiskort til barna - Vinterparken har et meget godt familietilbud fram til 1. desember. Etter dette gjelder ordinær pris iht prislisten.

LINK TIL PÅMELDING: https://web.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=67&eventId=35419

For TRY Alpin, Christian Christiansen, chrchrjr@gmail.com, Tlf: 911 05 439

Følg oss på Facebook