Skisamling for TRY langrenn!

På Beitostølen 30. nov - 2. des. 2018. Holde av denne helgen til ski i kanonbra snøforhold! Les mer ...

Vi har gleden av å informere om at årets felles skisamling blir i fantastiske omgivelser på Beitostølen. Helgen etter at Try skal ha sin skisamling vil det bli arrangert World Cup renn i de samme løypene, noe som garanterer oss gode snøforhold.

Bli medlem av gruppen på Facebook: Try Langrenn Samling på Beitostølen 2018 (Mye av informasjonen fremover vil bli distribuert på den gruppen).

Vi har reservert hytter og leiligheter hos http://beitocamp.no/. Alle enheter har tv/dusj/bad/kjøkken/sittegrupper etc. Dette er nærmeste nabo til skianlegget, og kort avstand til Beitostølen sentrum.

Maten på blir servert hos https://www.beitostolenrestaurant.com/ som ligger rett ved siden av der vi bor.

De baker ferskt brød hver dag og stiller med hjemmelaget middag.

Disse måltider er inkludert: Middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag, matpakke lørdag og søndag. Dette er en vanlig restaurant på kveldstid og vi må derfor spise middag litt tidlig.

Det kan være lurt å legge inn at man drar litt før fra jobb denne dagen, så rekker man også litt lek og eventuelt en skitur på fredag kveld.

Total pris for samlingen blir ca. kr 1000,- pr hode som inkluderer overnatting og mat.

Det tar normalt i overkant av tre timer å kjøre til Beitostølen, men legg inn i planen at det på fredag ettermiddag er mye trafikk over Sollihøgda.

Program og bindende påmelding blir sendt ut i løpet av september, men hold av helgen.

Dette er en fin mulighet for å få mye tid på ski tidlig i sesongen, og ikke minst en veldig sosial tur der barn og voksne får mulighet til å bli bedre kjent. Vi oppfordrer til samkjøring der det er mulig. Det er også mulig for barn å være med uten foreldre, men det må avtales i forhold til transport og overnatting.


Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift