TRY VINNER AV OLE EINAR BJØRNDALEN FONDET 2017

Torsdag 16.8 var en stor dag for TRY skiskyting. Da ble vi sammen med 3 andre klubber erklært som vinnere av Ole Einar Bjørndalen fondet 2017. Kort fortalt betyr det at TRY i høst vil motta 3 nye skiskyttervåpen til bruk i klubbens arbeid med rekrutter. Det er fantastisk og vi er veldig takknemmelig.

Thea, Caroline, Georg og Jacob er alle unge TRY-utøvere som tok turen til XL-BYGG Toten Tre sitt anlegg på Kolbu sammen med TRY-ledere Kristin Galtung Skar og Ella Kirstine Barth for å representere klubben under utdelingen. Her ble vinnerklubbene som i år var Gjøvik Skilubb Skiskyting, Asker Skiklubb Skiskyting, Idrettslaget TRY og Nittedal Skiskytterlag hedret.

Stor stas ble det da de fikk mulighet til å duellere mot skiskytterkongen selv i laserskyting. Og omvisning i smøre traileren med smøresjef Tobias Dahl Fenre var også veldig morro.

TRY ønsker å takke Ole Einar Bjørndalen fondet, XL-bygg, Norges Skiskytterforbund / Skiskytterlandslaget og ikke minst Ole Einar Bjørndalen selv for denne utrolige gaven. Vi synes det er helt fantastisk at Ole Einar tar seg tid til dette viktige rekrutteringsarbeidet. Dette betyr veldig mye i en dugnads- og treningshverdag :)

Foto: Norges Skiskytterforbund + Ella Barth

Følg oss på Facebook