TRY allidrett ved Grindbakken Skole.

Ja, TRY har allidrett for alle førsteklassinger som begynner på Grindbakken etter sommeren. Selvfølgelig kan alle andre som har lyst, men ikke går på Grindbakken, være med! Det er mye moro å delta på. Klikk på "les mer" ...

TRY har allidrett i gymsalen på Gindbakken skole.

Vi sender ut litt info i juni når klasselistene er ferdige og så legger vi ut på www.il-try.no påmelding ca. 10. august.

Vi har allidrett mandager, tirsdager og onsdager fra rett etter AKS (vi henter barna på AKS ca. 16:15) til kl. 17:30, da foreldre henter. Det er plass til alle, men ikke alle hver dag (maks ca. 25+ barn pr dag). Det er mulig å bytte dag om noe kommer i veien. Vi har også fotball-lek som er åpen for alle 1. klassinger som har anledning og lyst hver fredag på Grindbakken Stadion (ute) fra kl. 17:30-18:30, frem til høstværet blir ufyselig eller snøen legger seg på banen.

Etter nyttår er det skileik hver tirsdag på Øvresetertjern eller i Holmenkollen skianlegg kl. 18:00-19:00. Etter nyttår er det også innefotball i gymsalen på skolen hver fredag kl. 17:00-18:00 for de som har anledning og lyst. Skileiken avsluttes ved påsketider, men innefotballen fredagen fortsetter til den ordinære fotballen begynner på våren, normalt i slutten av april.

Jenter og gutter er sammen på alt.

Mvh, Finn 90179828 finnborc@outlook.com


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift