Velkommen til Try allidrett her kommer viktig info

Nå starter IL TRY Allidretten på mandag 07.09. Her kommer viktig beskjed til alle som har meldt seg på.

Hei alle deltakere til IL TRY Allidrett

Her er litt praktisk informasjon som det er viktig at du får med deg før vi starter:

• Vi starter kl. 16.30-17.30 med treningen, mandag i uke 37 er første treningsdag.
  • Vi møter opp utenfor 1 klasseinngangen kl. 16.25. Ansatte fra ASK vil hjelpe deg med å møte opp.
  • Alle sekker  utesko, og  uteklær kan du legge i garderoben under gymsalen. Husk å legg det fra deg pent, så du finner det lett igjen når treningen er slutt
  • Du kan hentes av dine foreldre ved gymsalutgangen oppe kl. 17.30.
  • Allidrett er din tid for å ha det gøy og leke og trene med de andre barna. Mamma og pappa kan gjerne følge deg inn å se at alt går bra med deg, men når treningen begynner har vi et ønske om å bare være sammen med deg. Håper dette er greit. Vi vet at du kommer til å ha det bra og ha det veldig gøy sammen med de andre barna.
  • Du trenger ikke å skifte til trening tøy, men det er en fordel om du har innesko med hvite såler du kan ha på bena. Vannflaske kan du ta med deg inn i gymsalen og sette på benken ved veggen.

NB! VIKTIG vi må ha Ute Allidrett noen dager da gymsalen er stengt:

Det foregår mye på skolen denne høsten, samt at skolen er under ombygning. Gymsalen vil derfor være stengt følgende datoer:

• Uke 37: Mandag 7.09:
  • Uke 38: Mandag 14.09 Tirsdag 15.09
  • Uke 40: Høstferie – ingen trening pga høstferie
  • Uke 41: Stengt alle dagene  pga. lagring av lopper til loppemarked

Disse dagene vil vi gjennomføre Allidrett treningen ute i området rundt skolen.

• Du som skal trene disse datoer møter opp til samme tid utenfor 1 klasseinngangen.
  • Mamma og Pappa kan hente deg samme sted.
  • Er det meldt regn vil vi avlyse treningen, så husk å sjekke værmeldingen før du går og legger deg.
  •  Ved lett yr, tåke og pent vær går treningen som normalt.
  • Vi vil anbefale deg og kle på deg litt ekstra godt de dagene det blir utetrening. Det er bedre å bli litt for varm og kunne kle av seg..enn å fryse J Hvis det er fuktig ute, anbefaler vi vanntette sko / støvler.
Ellers oppfordrer vi deg til å gå inn under Allidretts sine sider på www.il-try.no for informasjon om tips og innhold for trening, etc. Har du spørsmål, er det bare å sende en mail til: medlem@il-try.no