Flott Allidrettoppstart denne uken

Ca 60 glade barn fordelt på mandager og tirsdager hadde sin første treningsdag i IL TRY denne uken.

Glade førsteklassinger startet opp med sin idrettskarriere i IL TRY denne uken.Trenerne Thor-Gunnar og Ninni var godt fornøyde med barnas aktivitet, iver og engasjement. Dette bel en topp start!

I utgangspunktet har IL TRY Allidrett tilbud både mandager, tirsdager og onsdager. Pga. få påmeldinger til onsdagstreningen ble barna påmeldt denne dagen flyttet til tirsdager.

Etter en oppsummering av opplegget sammen med trenere har vi besluttet å prøve å fordele barna på alle tre dagene. Dette vil gi både barn og trenere en større mulighet til utfoldelse og individuell oppmerksomhet enn nå som gruppene er veldig fulle.  Vi oppfordrer derfor foreldre til å sende oss en mail til medlem@il-try.no, hvis barna har mulighet til å bytte dag.

Vi ønsker alle barna en morsom Allidretts høst.