Allidrett starter opp i uke 37

Alle førsteklassinger er velkomne til alldirett. Les mer her om hvordan du melder deg på.

Første steg i din TRY-karriere er Allidrett. Allidrett arrangeres for alle 1 klassinger og har oppstart i løpet av de første skoleukene. Målet med Allidrett er at du skal få prøve deg ut på mange forskjellige aktiviteter. Vi legger opp til  trening rundt lek og moro med forskjellige apparater, ballspill og mestringsøvelser.
Treningstidene for Allidrett er 1 gang i uken. Vi har grupper fordelt på mandager, tirsdag og onsdager fra 16.30 til 17.30 (rett etter Aktivitetsskolen). Størrelsen på gruppene kan variere med max 30 barn pr gruppe. Treningen er på Grindbakken i skolens gymsal. Etter jul går Allidrett over til langrennstrening i form av Skileik. Skileik blir arrangert en gang i uken frem til påske i Holmenkollen.  Da har vi fokus på å mestre skiene.

Når du er ferdig med Allidrett og Skileik er du klar for neste steg i din TRY-karrierer. Vi tilbyr aktiviteter innen Langrenn, Alpin, Skiskyting og Fotball.
Allidrett holdes av instruktør(er)/trener(e) med god kompetanse og erfaring med barn og idrett. Dog er IL TRY er en foreldredrevet klubb basert på 98 % på dugnadsånd. Er det mange påmeldte og store grupper, kan det hende vi må be om litt hjelp fra foreldre for å ivareta sikkerhet og omsorg for barna i løpet av treningen. Omfanget er da ikke stort og ikke krevende. Vi vil komme tilbake til foreldrene ang. dette hvis det blir behov.

Vi i TRY gleder oss til å ha deg med. For påmelding til årets sesong, klikk  HER