Påmelding allidrett er åpnet

Les mer og følg påmeldingslink i denne nyheten for påmelding for alle 1.-klassinger

Allidrett starter mandagen i uke 37 med dato 9. september. TRY har fått tildelt 3 dager, mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 1630-17.30 i Grindbakken gymsal. Det er maksimalt plass til 30 barn pr ukedag, og her gjelder førstemann til mølla. Er høstværet fint, vil noe av treningen også gå ute, enten på ballbanen, i skolegården og skogen rundt skolen. Treningstider følger skoletiden og det er dermed ingen trening i høstferie. Etter jul blir allidrett til skileik og administreres av langtidsavdelingen. Vi tar på oss ski og har det gøy i Holmenkollanlegget. Treningstider vil da endre seg til tirsdager med oppstart 1755. NB: Treningstider for skileik kan endre seg, så når tiden nærmer seg jul følg med på langrennstidene.

Påmelding skjer via "påmelding" i hovedmenyen under allidrettens hjemmeside som du finner via ikon for allidrett øverst til høyre på hjemmesiden, eller gå evt direkte til påmeldingsskjema HER. Merk at påmelding er gyldig først etter gjennomført betaling med kort (Visa/MasterCard), og at din betaling må skje via PC/Mac.