Allidretten har fremdeles noen ledige plasser igjen

Vi ønsker 1.klassingene velkommen til allidrett på Grindbakken skole. Aktivitetene vil i hovedsak foregå i gymsalen og på ballbanen. Inne eller ute, alt etter aktivitet. Vi vil i løpet av året være innom mange ulike aktiviteter som ball-lek, turnlek, skilek og friidrett etter sesong. Se flere detaljer i denne nyheten om påmelding, priser mm.

• Instruktørene er nå på plass og det jobbes med å få på plass et godt sosialt og idrettsmessig tilbud.
  • Beskrivelse av opplegg og treningstilbudet følger i detalj etter planleggingsmøte uke 37. Eget skriv vil leveres ut i sekkene til 1. klassingene.
  • Treningstid blir mandager kl 16:30 - 17:30 f.o.m. 15 september i Grindbakken gymsal og/eller Grindbakken stadion til medio desember (væravhengig) . Etter jul vil det bli skileik og uteaktiviteter frem til påske.
  • For dem som ikke ønsker allidrettstreningen fra september, men kun vil melde på barna til skiaktiviteter så er dette mulig. Følg med på hjemmesiden for egen informasjon om påmelding.
  • Kontaktperson for allidrett er Elisabeth Wilhelmsen  med mail Elisabeth.Wilhelmsen@online.no og trenerne er Nicoline Skaug og Vilde B. Andreassen.
  • Deltagelse på allidretten inklusive skileik koster kr. 950,- Det forutsettes at barnet er eller blir medlem av IL TRY som koster kr 100,- pr kalenderår (faktureres separat).
  • Påmelding gjøres i venstremeny under "Allidrett - påmelding". Pga hallkapasitet blir det et maksimalt antall på 30 stykker. 1. klassingene vil også  tilbys alpint som egen aktivitet når snøen kommer.
 VEL MØTT!