TRYs skibekledning

TRY kjøper nå inn ett sett (jakke og bukse) langrennsdress i hver størrelse. Det blir "prøvedager" før høstens bestilligsrunder.

Idretslaget TRY er 90 år!

På denne dagen i 1929 ble Skiklubben Sport stiftet. Senere ble navnet endret til Idrettslaget TRY. TRY er helt fra starten tuftet på dugnad og idrettsglede i nærmiljøet vårt. Dette er en tradisjon vi er solt av og som vi i dag bringer videre.

TRY kjøp og salg!

Det er nå etablert en markedsplass for kjøp og salg av TRY bekledning, sportsutstyr og andre ting og tang! Det er i form av en Facebook gruppe ved navn "Idrettslaget TRY - kjøp og salg". Søk deg frem, bli medlem av gruppen, legg ut det du ønsker solgt eller kjøpt og spre det gode budskapet!

Treningstider TRY fotball inne i gymsal på Grindbakken vinter og vår 2019

Her er en tabell med oversikt over hvilke lag som trener til hvilke tider inne i gymsalen på Grindbakken i vinter.

Påmelding til Heming Akademiet for vintersesongen er nå åpen

Da er det åpnet for påmelding til Heming Akademiet for de som ønsker å spille fotball i vinterhalvåret.

Hold av lørdag 31. august og søndag 1. september 2019!

Vi antar Toughest i Oslo blir denne helgen i 2019. Sett av den helgen til TRY dugnad med en gang!

Påmelding til sesongen 18/19 med TRYus! (løping og langrenn).

TRYus er verdens beste treningsgruppe for voksne jenter. Vi løper vår, sommer og høst og går på ski om vinteren - bedre blir det ikke!

TRENERKURS - NFF Grasrottreneren

Høsten er her og med den også TRENERKURS for fotballtrenere! Vi minner om NFF sine kommende kurs utover høsten. Klikk på bildet under for mer informasjon og påmelding.

TRY alpin jakke og bukse

Jakke og bukse til TRY alpin kan bestilles direkte fra leverandør.

Påmelding Fotballakademiet (AKA) for jentene i høstsesongen

De jentene i TRY fotball som ønsker en eller flere ekstra fotballtreninger i uken kan melde seg på jente AKA på Hemningbanen via denne nyhetssiden.

Klubb-TV

Try Jentenes kamprop testes ut på heming cup

Ikke noe å si på sangferdighetene

28.10.2015 / 10:07

Søndagsløping

Få lyst til å bli med på søndagsløping!

05.10.2011 / 09:28

Hafslundcup 2011 - Angrepsspill etter boka

Simen, Fabian, Steffen, Ludvig, Truls og Mathias viser fotball slik det skal spilles

02.04.2011 / 23:44

GIF-stafett 2011 - G9-10 år

TRYs to lag i GIF-stafetten

07.03.2011 / 16:41

GIF-stafett 2011 - G11-12 år

TRYs lag i 11-12-årsklassen.

07.03.2011 / 16:33

SPU trening fotball

Mange ivrige gutter og jenter på Domus Atletica

22.03.2010 / 14:24