IL TRY

Nybegynnerkurs/Skiskytterskolen blir avholdt den 19. og 26. september 2018!

Skiskyting er verdens morsomste idrett :) I TRY kan du begynne med skiskyting fra du er 9 år (født 2009). Vi lover deg god oppfølging og et godt miljø for store og små!

For å melde deg på SKISKYTTERSKOLEN til TRY HØSTEN 2018 må du sende en mail til eirik@holmenkollenbiathlon.no med emnefelt "PÅMELDING SKISKYTING 2018". I mailen skrifer du følgende info:

Utøvers navn:

Utøvers fødselsdato:

Foresatte:

Kontaktinfo foresatte (epost/mobil):

SKISKYTTERSKOLEN ER OBLIGATORISK OM DU ØNSKER Å DRIVE SKISKYTING I TRY. Skiskytterskolen går over to kvelder. Den første kvelden er det teori, den andre er praktisk. Ordinær trening for de som går skiskytterskolen og som da ønsker å fortsette med skiskyting starter opp i oktober. Foreldredeltagelse er påkrevet for både kurs og trening.

EGET NYBEGYNNERKURS/SKISKYTTERSKOLE FOR JENTER: Som et ledd i den store nasjonale "driven" etter å rekrutere flere jenter til skiskyting så vil vi avholde eget kurs bare for jenteutøvere på skytedelen av kurset. Vi vet at noen ganger så kan det senke terskelen for å prøve.

Skiskytterskolen/nybegynnerkurset har en kost på 300,- pr deltager. Første kurskveld er onsdag 19. september kl 18:30. Oppmøte er i Tribunekafeen som ligger midt i tribunen på skistadion i Holmenkollen.

Idrettslaget TRY
Postboks 118, 0712 OSLO