IL TRY

RELATERTE NYHETER
Uteleggskjema for TRY
Påmelding cup og kurs

Litt informasjon om hvilke rutiner som skal følges ved utlegg for cuper, kurs e.l.:

Lagleder/trener/ansvarlig melder på og betaler for den deltagelsen/ aktiviteten det gjelder.

Utlegg tilbakebetales fra TRY ved oversendelse av nødvendig informasjon.

1. Bilag (f,eks påmldingsskjema/bekreftelse fra cup ansvarlig)
   Sjekk at beløp fremkommer. Angi Fotball og lagidentitet (G/J alder).
2. Notat med info om betaler; foruten kontonummer må TRY ha fullstendig
   navn og adresse på kontohaver.

Utlegg sendes til vår postboks;
TRY v/regnskap, Postboks 118 Holmenkollen, 0712 Oslo (Ica Besserud)

Hvis betalingsfrist for cup/aktivitet er flere mnd frem i tid (husk å ta høyde for ferier) kan rutinene over følges, men da ved å gi TRY v/ regnskap beskjed om å betale innen en gitt frist.

Andre henvendelser ang. regnskap kan sendes; regnskap@il-try.no

Rutiner for regnskap og post er;
Post sjekkes hver tirsdag.
Utbetalinger foretas i hovedtrekk 1. uken hver måned.
Regnskap/økonomisk oppfølging følger skoleferier/fridager, og sjekkes da ikke før nærmeste hverdag.

Siden TRY ikke har noe permanent kontor med printer og utstyr, foretrekker vi å få bilag sendt i posten.

Hvor mange cuper er inkludert i årets treningsavgift:

2 cuper pr lag fordelt på vår/høstsesongen er inkludert i treningsavgiften. For MJ7/MG7 hvor laginndelingen ikke er gjort enda beregner man 8-10 spillere som 1 lag. Har man 16-20 spillere i stallen så er altså deltakelse for 2 lag i 2 cuper inkludert i treningsavgiften.

Fotballhilsen fra TRY
Ernst Krøger