IL TRY

Årsplan

IL TRY Allidrett fokuserer på:

• At aktivitet skal være gøy, med mye lek og moro
  • At den den enkelte blir sett
  • At alle skal være med
  • At samarbeid gir godt samhold
  • At alle skal få en forståelse av hvorfor vi gjør øvelsene og aktivitetene
  • At aktivitetene er allsidige og gir et lite innblikk i forskjellige idretter
  • At barna er en del av aktivitetene gjennom å få komme med innspill, få delta i øvelser og noen ganger velge aktiviteter selv

Start og slutt på en treningsøkt:

• Vi starter alltid med samling og litt prat.
  • Oppvarming er som oftest en "runde" i gymsalen der de kan stupe kråke flere ganger etter hverandre på matter, steppe opp og ned på benker eller dra seg etter armene liggende på magen på benken, ta løpefart og hoppe på en "tjukkas", ta løpefart, satse med begge føttene samtidig på et brett og hoppe opp på eller over (etterhvert) en liten bukk og lande på en matte og balansere på bom (støtter seg til en trener inntil de klarer det uten støtte).
  • Deretter er det lek f.eks. stiv heks eller spill med ball som f.eks. stikkball. Vi bruker det utstyret som er i gymsalen. Det kan være badminton, basketball, stafett, "styrketrening", mestringsøvelser som å stupe kråke eller slå hjul og leker som f.eks. sisten der det bare er lov å være på matter som ligger utover gulvet i hele salen.
  • Vi avslutter dagen med samling, avslapping og at alle klapper for god innsats.

Innholdet på fredag på Stadion vil være;

Alle ukene vil det være fotballspill i forskjellige former. Det skal være lekent og moro, og være for alle – alle skal være med. Alle får spille ball og stå i mål hvis de har lyst.

Dersom været er ufyselig, kan det være aktiviteten flyttes inn i gymsalen på Grindbakken.

Idrettslaget TRY
Postboks 118, 0712 OSLO