IL TRY

Om allidrett

Velkommen til IL TRY Allidrett!

ALLIDRETT VÅREN 2019

• Allidrett våren 2019 er for alle 1 klassinger ved Grindbakken Skole OG alle i TRY født 2012 som er medlemmer eller ønsker å bli det.
  • Allidretten er en time inne i gymsalen på Grindbakken Skole fordelt på mandager og onsdager.
  • Størrelsen på gruppene mandag og onsdag kan maksimalt være 30 barn hver dag.
  • Allidretten våren 2019 er gratis.
  • Det er ikke fotball-lek på fredager våren 2019. Da er den regulære fotballen i TRY i full gang. For barn født 2012 er det fotball for begge kjønn sammen på tirsdager og torsdager kl. 17:00-18:00 på Grindbakken Stadion.
  • Ellers er allidretten lik den TRY har om høsten. Se punktene under.
  • Det kan nok bli litt nytt innhold i allidretten våren 2019 fordi barna har utviklet seg siden sist, men det ser vi an når vi er i gang.

Vi i TRY gleder oss til å ha deg med!

For påmelding til vårens allidrett, vent til fredag 5. april kl. 10:00, Da legges link til påmelding ut på samme menylinje (der du er nå) som all annen informasjon om allidretten. Klikk da på menyvalg "påmelding" i toppmenyen.

ALLIDRETT HØSTEN 2019

• Allidrett arrangeres for alle 1 klassinger ved Grindbakken Skole og har oppstart i uke 36, en av de første skoleukene etter sommerferien.
  • Målet med allidrett er at du skal like å være i fysisk aktivitet og få prøve deg ut på mange forskjellige aktiviteter.
  • Vi legger opp til aktivitet rundt lek og moro med forskjellige apparater, ballspill og mestringsøvelser.
  • Allidretten er drøy time en 1 gang i uken inne i gymsalen på Grindbakken Skole fordelt på mandager, tirsdag og onsdager.
  • Størrelsen på gruppene mandag, tirsdag og onsdag kan variere, med maksimalt 25 barn pr gruppe.
  • På fredag har vi et fotballtilbud som en del av allidretten. Det er fotball lek i en time på utebanen Grindbakken Stadion. Den er åpen for alle allidrettsbarn som har lyst og anledning til å være med. Fotball lek blir det helt til vinterlige væreforhold setter en stopper for aktivitet på utebanen. Etter jul fortsetter fotball leken inne i gymsalen på Grindbakken Skole.
  • Etter jul går allidrett over til å bli skileik på langrennsski. Skileik blir arrangert en gang i uken (tirsdager) frem til påske på Øvresetertjern eller i Holmenkollen, eller der det er snø . . . Da har vi fokus på å mestre skiene, lek og moro.
  • Allidretten, fotball-leken og skileiken er med i treningsavgiften. Den er kr 1.450,- i sesongen 2019/20.
  • Som i andre idrettslag er det slik at når man er med på aktiviteter i klubben må man også være medlem. I Try koster medlemskapet kr. 200,- pr år. Medlemskontingenten sendes normalt ut på ettervinteren/våren. For 1. klasse barna som er med på allidretten sendes medlemskontingenten for 2019 ut som en giro til en av foreldrenes e-post i løpet av høsten 2019 og den er på kun kr. 100,-.
  • Når du er ferdig med allidrett, skileik og fotballek er du klar for neste steg og mer moro som TRY-utøver. Try tilbyr aktiviteter innen Langrenn, Alpint, Skiskyting og Fotball.
  • Allidretten mandag-onsdag holdes av instruktør(er)/trener(e) med god kompetanse og erfaring med barn og idrett.
  • Fotballeken og skileiken er ledet av foreldre i klubben.
  • IL TRY er en foreldredrevet klubb basert på frivillighet. Derfor er treningskontingentene i Try relativt lave.
  • Er det mange påmeldte og store grupper, kan det hende vi må be om litt hjelp fra foreldre for å ivareta sikkerhet og omsorg for barna i løpet av treningen. Omfanget er da ikke stort og ikke krevende. Vi vil komme tilbake til foreldrene ang. dette hvis det blir behov.

Vi i TRY gleder oss til å ha deg med!

For påmelding til årets sesong, vent til fredag 9. august kl. 10:00, Da legges online påmelding ut på samme menylinje (der du er nå) som all annen informasjon om allidretten. Klikk da på menyvalg "påmelding" i toppmenyen.

Annen kontakt angående allidrett kan gjøres via mail finnborc@outlook.com eller ringe Finn, mobil 90179828

Idrettslaget TRY
Postboks 118, 0712 OSLO