IL TRY

Om TRY langrenn

TRY langrenn omfatter ca. 300 løpere i aldersgruppen 6-16 år. De eldste barneløperne er født i 1999, og med hvert nytt alderskull som når skolealder så vokser langrennsgruppen.

TRY er et fleridrettslag og mange av langrennsløperne spiller fotball eller driver med annen idrett i sommerhalvåret. Barmarkstrening startes opp på høsten, med løping fra Holmenkollen skianlegg og basistrening i gymsalen på Grindbakken. Så snart snøen kommer så foregår i hovedsak all trening på ski fra Skistua.

Trening og organisering i TRY langrenn er basert på frivillig innsats fra foreldrene.

For mer utfyllende informasjon om tilbudet i TRY langrenn, se "Sportsplan langrenn 2015/2016" under "Relaterte dokumenter" i høyre kolonne.

Meld din interesse

Langrennsavdelingen i TRY trenger foreldre som kan være trenere. Vi trenger også foreldre som kan hjelpe til på trening med å holde barna samlet og ellers passe på. Spreke besteforeldre er også velkomne.
Del din skiglede med barna!
Det er gøy å være sammen med mange flotte og ivrige barn.
Send mail til Simen Sogn-Larssen, sisog@statoil.com, hvis du kunne tenke deg å bidra.
Oppgi ditt navn og mail-adresse, hvilken/hvilke årsklasse(r) som er aktuell for deg, og om du vil være trener eller hjelper. Tusen takk for at du vil stille opp.

Idrettslaget TRY
Postboks 118, 0712 OSLO