IL TRY

Anbefalte renn

I listen under finner dere de renn som TRY skiskyting anbefaler at våre utøvere deltar på i sesongen 2016/2017

Har du ikke deltatt i renn tidligere og er usikker på hvordan ting foregår så vil vi avholde et foreldremøte der vi går gjennom alt dere trenger å vite. Men husk det er også lov å spørre :)

All påmelding skjer via eqtiming.no. De aller fleste renn legger opp til online betaling eller fakturering direkte til deltager. Renndeltagelse vil i noen tilfeller bli fakturert i etterkant av arrangørklubben. TRY får faktura tilsendt og fordeler på slutten av sesongen til de som har deltat. Nabotreffen har egen påmelding. Se menypunktet over som heter Nabotreffen 2017.

Husk at alle som går i 13-årsklasen og eldre må ha egen EMIT brikke. Brikken kan kjøpes på emit.no. Fra den dagen utøveren fyller 13 år skal skiskytterlisens løses. Betaling skjer i Min Idrett.

OASSK-cup presentasjon finner dere her!

Idrettslaget TRY
Postboks 118, 0712 OSLO