Ordet Parkour er fransk og kommer fra uttrykket «parcours du combattant» som innebærer å finne en effektiv og rask måte å komme gjennom en hinderløype med elementer. En utvikling er «freerunning» som har mer vekt på å gjøre triks og utforske bevegelser på de samme elementene.

Parkour hos oss er lek og moro, med gymsalen på Grindbakken skole full av alt av utstyr og apparater satt ut rundt omkring. Tjukkas, benker, bukker, kasser, klatretau, trampoline, matter, springbrett, air-track og barna kan bevege seg rundt, under og over, opp og ned, med teknikker som hopping, løping, klatring og balansering. Det er meningen å utforske og være kreativ, gjerne sette sammen elementer for nye utfordringer og forsere elementene på flere måter.

  • Vi rigger en del elementer i gymsalen, barna kan også sette opp elementer
  • Ha på innesko for gymbruk, det er nødvendig for feste på apparater, gulv og vegger
  • Ta med drikkeflaske, det blir energisk, småsvett og gøy
  • Jenter og gutter sammen
  • Kom som du er
  • Åpent for alle, bli med når det passer, ta pause når det passer
  • Instruktører fra TRY ungdomstrenere

Hver fredag kl. 18:00 til 18:50. Første gang er fredag 13. januar og vi fortsetter til medio juni.

For 4. trinn og 5. trinn.

Aktiviteten er gratis. Etter hvert ønsker vi at barna blir medlemmer i TRY (hvis de ikke allerede er det), men det vil ikke være noen treningsavgift for aktiviteten.

Dette er ingen «fast» trening som det forventes at man stiller opp på, mer som et «åpent» aktivitetstilbud.

Alle barn som er interessert melder sin interesse nå eller senere. Registrer interesse ved denne lenken: Påmelding, klikk her

De interesserte legges i Spond gruppen «TRY Parkour 4.-5. trinn, fredager 2023». Last inn Spond appen på din mobil hvis du ikke allerede har den.

Hver uke sender vi ut en invitasjon til fredagen i Spond. De barna det passer for den fredagen og har lyst, kan si ja til at de kommer. Vi ser an hvor mange barn vi kan ha i gymsalen på en gang, men antar at 25 barn skal gå bra.