Høsten 2022 er vi inne i gymsalen på Grindbakken skole tirsdager og utendørs ved skolen torsdager. Tirsdag fra kl. 17:30-18:30 og torsdag fra kl. 18:00-19:00.

Oppmøte er ved den øvre inngangen til skolens gymsal begge dager. Barna hentes ved den nedre inngangen til garderobene/gymsalen. 

Første dag med barmark er tirsdag 30. august 2022 og barmark avsluttes med deltakelse i TRY Skogsløp medio oktober. 

Målet med "Barmark" er at du skal like å være i fysisk aktivitet og utvikle dine ferdigheter som en kommende atlet - en som behersker basisferdigheter som gir et godt utgangspunkt for å drive mange idretter. Vi legger opp til aktivitet rundt lek og moro med forskjellige bruk av apparater, air-track, trampoliner og stafetter innendørs med fokus på spenst, utholdenhet, kroppskontroll, styrke, balanse, hurtighet etc. Når vi er utendørs bruker vi skolens område og aller mest skogen ved skolen, med varierte aktiviteter og oppgaver, inspirert av 71-grader Nord og Mesternes Mester.

Barmark er gratis å delta i fordi TRY er en Nabolagsklubb og kostnadene dekkes av tilskudd vi mottar fra Oslo Idrettskrets. 

På grunn av størrelsen på gymsalen er det begrenset hvor mange barn som kan delta hver gang innendørs, maksimalt 30 barn. Dersom veldig mange flere enn det melder seg på ønsker vi i utgangspunktet at alle skal få delta. Vi søker da å finne en praktisk løsning, f.eks. ved å dele gruppen slik at det blir barmark tirsdag for den enkelte i to uker og så en uke uten, eller å ha en gruppe innendørs og en gruppe utendørs tirsdagen. Foreldrene vil få beskjed på forhånd hvordan vi løser det slik at barna er forberedt og kledd til det de skal være med på. Maksimalt antall påmeldte er derfor satt til 45 i påmeldingen.

Når vi er innendørs må barna være kledd for høy aktivitet. De må ha med vannflaske med navnet sitt på. I gymsalen må de ha på sko med en såle som ikke setter merker i gulvet.

Når vi er utendørs må barna være kledd etter værforholdene. Det kan være alt fra sol og 15 plussgrader til regn og 5 plussgrader. Det blir høy aktivitet, men også noen rolige stunder der barna bør tenke seg om for å løse en oppgave. Drikkeflasken må være med ute også.

Trenerne er ungdomstrenere barna nok vi kjenne igjen; Erle og Cornelia fra alpin, og Victoria fra Gøy med Joggesko og andre som de har hatt på allidretten tidligere.

Påmelding Barmark 2014, klikk her