Allidrett for 1. og 2. klassinger

NB! Informasjon om allidretten for 1. klassinger øverst og 2. klassinger nederst.

 

Velkommen til IL TRY Allidrett for 1. klassinger!

Allidrett-basis arrangeres for alle 1. klassinger ved Grindbakken skole og andre i samme alder i nabolaget, og har oppstart i uke 35, 29.08-1.09.2022 og varer t.o.m. 15. desember.

Målet med allidrett er at du skal like å være i fysisk aktivitet og få prøve deg ut på forskjellige aktiviteter.

Vi legger opp til aktivitet rundt lek og moro med forskjellige apparater, ballspill, leker og mestringsøvelser "basis", som balanse, spenst, styrke etc.

Allidretten er 45 minutter til 1 time en gang i uken inne i gymsalen på Grindbakken skole fordelt på mandager, tirsdager og torsdager for 1. klassingene.

Størrelsen på gruppen hver dag kan være ca. 25 barn.

Fotball-lek er en leken tilnærming til fotball. Den er åpen for alle allidrettsbarn som har lyst og anledning til å være med på ballbanen på Grindbakken skole. Barna bør hjemom fra skole/AKS, få en matbit, skifte (kle seg etter værforholdene) og komme til banen. Vi har ikke helt avklart tidspunktet for fotball-leken, men ønsker å ha den fra kl. 17:00-18:00 onsdagen. Fotball-lek blir det helt til vinterlige værforhold setter en stopper for aktivitet på utebanen. Etter jul fortsetter fotball-leken inne i gymsalen på Grindbakken skole, normalt onsdag fra kl. 17:00-18:00.

Etter jul går allidrett-basis over til å bli skileik på langrennsski. Skileik blir arrangert en gang i uken, tirsdager kl. 18:00-19:00. Skileiken varer frem til påske på Øvresetertjern eller i Holmenkollen, eller der det er snø . . . Da leker vi oss til å mestre skiene og ha det moro uten staver og skismøring.

Vi har også tilbud om skihopping etter nyttår for de som har lyst til å prøve! Vi hopper i den miste bakken i Midtstulia en gang i uken, mest sannsynlig onsdag og torsdag.

Etter påske er det igjen allidrett-basis inne i gymsalen, men da begrenset til to dager i uken, mest sannsynlig mandag og tirsdag.

Etter påske går fotball-leken over til å bli en del av den ordinære fotballen i TRY.

Medlem- og treningsavgift for 1-klassinger

  • Allidrett-basis, fotball-lek, skileik og skihopping er med i treningsavgiften. Den er kr 1.650,- i sesongen 2022/23.
  • Som i andre idrettslag er det slik at når man er med på aktiviteter i klubben må man også være medlem. I TRY koster medlemskapet kr. 200,- pr år.

Medlemskontingenten sendes normalt ut på ettervinteren/våren. For 1. klasse barna som er med på allidretten sendes medlemskontingenten for 2022 ut som en giro til en av foreldrenes e-post i løpet av høsten 2022 og den er på kun kr. 100,-.

Mangfold av sportsgrener

Når du er ferdig med allidrett, skileik, skihopp og fotballek med allidretten er du klar for neste steg og mer moro som TRY-utøver. TRY tilbyr aktiviteter innen Langrenn, Alpint, Fotball, Terrengsykling, Musikal Trening og Hopp/kombinert for alle født i 2016. Om noen år kan barna begynne med skiskyting og volleyball i TRY.

Foreldredrevet klubb

Allidrett-basis holdes av instruktør(er)/trener(e) med god kompetanse og erfaring med barn og idrett. Fotball-lek og skileiken er ledet av foreldre i klubben og skihoppingen av en forelder med lang erfaring som skihopper og trener for skihoppere.

IL TRY er en foreldredrevet klubb basert på frivillighet. Derfor er treningskontingentene i TRY relativt lave.

Det er mange med på fotball-lek og skileik, så foreldre må bli med som trenere og hjelpere for å ivareta sikkerhet og omsorg for barna i løpet av treningen.

Vi i TRY gleder oss til å ha deg med!

For påmelding, klikk her

Kontakt angående allidrett kan gjøres via epost; finnborc@outlook.com eller ringe Finn, mobil 90179828.

 

Velkommen til IL TRY Allidrett for 2. klassinger!

Allidrett-basis arrangeres også for 2. klassinger ved skolen, oppstart onsdagen i uke 35, den 31. august 2022 og varer  til og med 14. desember.

Målet med allidrett er at du skal like å være i fysisk aktivitet og utvikle dine ferdigheter som en kommende atlet - en som behersker basisferdigheter som gir et godt utgangspunkt for å drive mange idretter, som f.eks. alpint, langrenn, skihopping, fri skikjøring, fotball, terrengsykling og andre idretter. Vi legger opp til aktivitet rundt lek og moro med forskjellige bruk av apparater, air-track, trampoliner og stafetter med fokus på spenst, utholdenhet, kroppskontroll, styrke, balanse, hurtighet etc.

Tidspunkt og kapasitet

Allidretten er en drøy time en gang i uken inne i gymsalen på Grindbakken skole på onsdager for 2. klassingene.

Størrelsen på gruppen er maksimalt 30 barn. 

Etter påske er det på'n igjen inne i gymsalen og/eller utendørs til medio juni 2023.

Medlem- og treningsavgift for 2. klassinger

  • Treningsavgiften er kr 500,- i sesongen 2022/23. NB! Kan bli subsidiert.
  • Som i andre idrettslag er det slik at når man er med på aktiviteter i klubben må man også være medlem. I TRY koster medlemskapet kr. 200,- pr år.

Allidretten holdes av instruktør(er)/trener(e) med god kompetanse og erfaring med barn og idrett.

IL TRY er en foreldredrevet klubb basert på frivillighet. Derfor er treningskontingentene i TRY relativt lave.

Vi i TRY gleder oss til å ha deg med!

For påmelding, klikk her

Kontakt angående allidrett kan gjøres via epost; finnborc@outlook.com eller ringe Finn, mobil 90179828.

Tilbake