Skitrening uke 3.

Oppdatert 16. jan kl 12:00. Det er oddetallsuke og skøyting på programmet. I tillegg til lek og moro får vi hjelp av Bull Aktiv v/Harald Astrup Arnesen til teknikktrening. Til helgen er det Oslo Skifestival i Holmenkollen.

Skitrening uke 2.

Partalls uke er klassisk uke. Info er oppdatert 10. januar kl 22:30

Skitrening uke 1

Riktig Godt Nytt År og velkommen til årets første skitrening. Det er oddetallsuke og skøyting på programmet.

Treningsplan og rennoversikt vinter 2018.

Den overordnede planen for vinteren 2018 er klar. Oppdatert 10. januar kl 22:45

Skitrening uke 50.

Dette er planen for uke 50.

Skitrening uke 51.

Siste treningsuke før juleferien. Vi skøyter i Holmenkollen på tirsdag, det blir ikke innetrening på torsdag.

Skitrening uke 48.

Selv om det har kommet en liten sløyfe med snø i kollen blir det barmark også denne uken.

Skitrening uke 47.

Det er snø i luften, men ikke nok til at vi kan gå på ski. Vi fortsetter med barmark og innetrening. I tillegg så har vi kommet til årets høydepunkt for mange, skisamling på Skeikampen.

Skitrening uke 46.

Barmark m/staver på tirsdag, innetrening torsdag og rolig langtur på søndag. Les ukens plan og legg spesielt merke til beskjedene nederst på siden.

Skitrening uke 45.

Øvreseter på tirsdag, inne på torsdag og rulleski på lørdag om været tillater det.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider