Skitrening uke 46.

Barmark m/staver på tirsdag, innetrening torsdag og rolig langtur på søndag. Les ukens plan og legg spesielt merke til beskjedene nederst på siden.

Skitrening uke 45.

Øvreseter på tirsdag, inne på torsdag og rulleski på lørdag om været tillater det.

Skitrening uke 44.

Tirsdag er det egentrening grunnet Haloween. Torsdag blir det innetrening på Grindbakken som normalt.

Skitrening uke 43.

Tirsdag er det barmark ute med testløp. Torsdag trener vi inne på Grindbakken.

Skitrening uke 42.

Første uke med fullt program. Denne uken blir det barmark, innetrening og Rulleski.

Skitrening uke 41.

Vi håper alle har hatt en fin høstferie og er klare for en ny høst med barmark og skitrening. Her er programmet for uke 41.

Klubbmesterskap 2017 - Info

Torsdag 6. april arrangeres årets klubbmesterskap i Holmenkollen. Vi ønsker små og store velkommen til skifest.

Skitrening uke 14.

Bli med på sesongens siste langrennsuke med både trening og Klubbmesterskap.

Skitrening uke 13.

Det er nest siste treningsuke og skøyting på programmet. Tirsdag er vi på Øvreseter og torsdag i Holmenkollen.

Skitrening uke 12.

Selv om det er mye varierende vær om dagen er det fortsatt gode skiforhold. Dette blir en super klassisk uke.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider