Trening uke 38

Med en flott Kick off på lørdag er nå Team TRY 2006 endelig etablert. Alle er topp motivert og klare for å bidra som klubbens nye forbilder og ambassadører.

Trening uke 37

Etter en super uke med sørkedalsløpet og rulleskirenn i Holmenkollen følger vi opp med Kickoff denne uken. Husk også foreldremøte på onsdag.

Trening uke 36

Tusen takk for innsatsen til alle som deltok på dugnad i forbindelse med Toughest. Dette gir oss gode inntekter og mulighet til å skape fine opplevelser for våre barn. Denne uken er det nok en gang mye som skjer og Sørkedalsløpet er det store høydepunktet.

Trening uke 35

Vi har hatt en flott oppstartsuke med nærmere 25 utøvere som har deltatt på en eller flere treninger. Vi fortsetter med samme opplegg også denne uken og ukene som kommer.

Trening uke 34

Håper alle har hatt en fin sommerferie og er klar for nye tak.

Trening uke 23

Vi har nok en fin treningsuke foran oss. Det blir kajakk, barmark og rulleski i flott sommervær.

Trening uke 22

Detser ut til å holde seg fint og det blir godt og varmt. Vi gjentar forrige ukes program med kajakk, sykling og rulleski i tempo tilpasset været.

Skitrening uke 21

Allsidighet er stikkord for perioden vi er inne i nå. Padling, sykling og rulleski i knallfint sommervær er programmet for denne uken.

Oppstart trening - uke 18 - vår 2018

Det har blitt vår og vi starter opp med litt allsidig og variert trening frem til sommerferien. Den første uken blir det introduksjon av kajakk på OKK.

Skitrening uke 12.

Siste offisielle skitrening for sesongen 2017 - 2018 og klubbmesterskap. Dette blir en morsom uke :)

Klubb-TV

Besøk våre lagsider