Trening uke 23

Vi har nok en fin treningsuke foran oss. Det blir kajakk, barmark og rulleski i flott sommervær.

Trening uke 22

Detser ut til å holde seg fint og det blir godt og varmt. Vi gjentar forrige ukes program med kajakk, sykling og rulleski i tempo tilpasset været.

Skitrening uke 21

Allsidighet er stikkord for perioden vi er inne i nå. Padling, sykling og rulleski i knallfint sommervær er programmet for denne uken.

Oppstart trening - uke 18 - vår 2018

Det har blitt vår og vi starter opp med litt allsidig og variert trening frem til sommerferien. Den første uken blir det introduksjon av kajakk på OKK.

Skitrening uke 12.

Siste offisielle skitrening for sesongen 2017 - 2018 og klubbmesterskap. Dette blir en morsom uke :)

Skitrening uke 11

Det arrangeres World Cup i skiskyting i Holmenkollen til helgen og det betyr at våre treninger har utgangspunkt fra Øvreseter denne uken.

Skitrening uke 10.

Det fine vinterværet fortsetter og vi kan glede oss til nok en klassisk uke på fint "blått" føre.

Skitrening uke 9.

Trening, renn og overnattingstur i fantastisk vintervær er noe av det som står på programmet denne uken.

Skitrening uke 7.

Siste treningsuke før vinterferie er skøyte uke. Det blir en dag med teknikk & lek og en dag med tur i marka.

Skitrening uke 6.

Ny klassisk uke, Naborunde på Fossum og den beste vinteren på lenge. Dette blir gøy...

Klubb-TV

Besøk våre lagsider