Skitrening uke 14.

Bli med på sesongens siste langrennsuke med både trening og Klubbmesterskap.

Klubbmesterskap 2017 - Info

Torsdag 6. april arrangeres årets klubbmesterskap i Holmenkollen. Vi ønsker små og store velkommen til skifest.

Skitrening uke 13.

Det er nest siste treningsuke og skøyting på programmet. Tirsdag er vi på Øvreseter og torsdag i Holmenkollen.

Skitrening uke 12.

Selv om det er mye varierende vær om dagen er det fortsatt gode skiforhold. Dette blir en super klassisk uke.

Skitrening uke 11.

Også denne uke vil all trening ha utgangspunkt fra Øvresetertjern. Det er skøyting tirsdag og torsdag. Onsdag er det hopping i Midtstulia K-10.

Klubbmesterskap 2017 - Oppgaver

Her finner dere oppgavene som skal utføres av 2006 under årets klubbmesterskap i Holmenkollen. Oppdatert 15. mars kl 10:50. Alle oppgaver er fordelt.

Skitrening uke 10.

Et flott Ski VM er over og vi takker våre forbilder for mange fine øyeblikk. Det er klassisk uke og grunnet arrangement i Holmenkollen vil alle treninger i uke 10 og 11 bli på Øvreseter.

Skitrening uke 9.

Vel overstått vinterferie og vel gjennomført Naborunde. Det er oddetallsuke og skøyting. Tirsdag trener vi i Holmenkollen og torsdag på Øvreseter.

Skitrening uke 7.

Det er oddetallsuke og skøyting for 2006. Selv om det er arrangementer og rigging ser det ut til at begge treninger kan gjennomføres i Holmenkollen. Onsdag blir det skihopping for dem som har lyst...

Skitrening uke 6

Det er arrangement i Holmenkollen tirsdag og torsdag. Vi trener klassisk på Øvreseter begge dager. Torsdag har vi tolv stykker med på Hemingrennet.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider