PÅMELDING Skisamling Beitostølen

Påmelding gjøres ved å Vippse kr 1150,- per deltaker til 24600. Merk innbetalingen med «Fornavn og etternavn på deltaker + samling Beitostølen». For mye mer informasjon, klikk på "Les mer ..."

Da er det klart for påmelding til årets felles skisamling på Beitostølen.

Vi har reservert 70 senger i ulike hytter og leiligheter rett inntil skistadion på Beitostølen, samt bespisning for 70 personer. Vi fordeler deltakere på hytter så godt som mulig etter størrelse på famille og årskull. Hyttene har størrelse på 3 -8 sengeplasser.

Her er det førstemann til mølla som gjelder. Samlingen er åpen for foreldre og søsken.

Dette er en unik mulighet til å få mye tid på ski tidlig i sesongen, samt å bli bedre kjent med andre foreldre og barn. Turene bærer preg av mye aktivitet og masse sosialt.

Try stiller med trenere for alle årsgrupper. Treningstider og detaljert opplegg blir publisert nærmere samlingen.

Bli medlem av gruppen på Facebook: Try Langrenn Samling på Beitostølen 2018 (Mye av informasjonen fremover vil bli distribuert på den gruppen).

Vi har reservert hytter og leiligheter hos http://beitocamp.no/. Alle enheter har tv/dusj/bad/kjøkken/sittegrupper etc. Dette er nærmeste nabo til skianlegget, og kort avstand til Beitostølen sentrum.

Maten på blir servert hos https://www.beitostolenrestaurant.com/ som ligger rett ved siden av der vi bor. Middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag og smøring av niste lørdag og søndag er inkludert i prisen for samlingen. Fredag legger vi opp til spising ca kl 18:00 – 19:00. De som ikke rekker opp til dette får servert maten på Idrettens hus på Skistadion. Relativt tidlig bespisning da restauranten er åpen for andre gjester som må ha tilgang fra kl 19:00. Dette gir mulighet for en økt på ski også fredag kveld, og litt tidlig avreise fra Oslo.

Vi har booket Idrettens hus(Klubbhus) og smørebod på skistadion. Her kan man spise og oppholde seg mellom øktene, samt lagre ski om det er ønskelig.

Total pris for samlingen blir kr 1150,- per hode som inkluderer overnatting, mat, leie av smørebod og klubbhus i tillegg til løypeavgift. (Beitostølen tar kr 50,- per dag per løper i løypeavgift som skal være med å finansiere lagring av snø gjennom sommeren).

Det tar normalt i overkant av tre timer å kjøre til Beitostølen, men legg inn i planen at det på fredag ettermiddag er mye trafikk over Sollihøgda.

Det er også mulig for barn å være med uten foreldre, men det må avtales i forhold til transport og overnatting.

Spørsmål om samlingen kan rettes til trenere for de ulike årstrinn, eller eventuelt Kåre Thommessen, mob: 95 23 42 29, mail: kare.thommessen@gmail.com

Følg oss på Facebook