Påmelding Fotballakademiet (AKA) for jentene i høstsesongen

De jentene i TRY fotball som ønsker en eller flere ekstra fotballtreninger i uken kan melde seg på jente AKA på Hemningbanen via denne nyhetssiden.

Fotballakademiet populært kalt AKA, er en egen avdeling i Heming fotball med egne ansatte trenere. AKA er et suplement til den ordinære foreldredrevne lagidretten som vi benevner "Barnefotballen", og en helårlig aktivitet som retter seg inn mot spillerutvikling av spillere fra 6 til 13 å. Deltakelse på AKA krever ikke medlemskap i IL Heming, og ofte er det flere spillere fra ulike klubber i nærområdet som samles på AKA. Virksomheten finansieres av egne treningsavgifter. Ved påmelding til AKA kan man velge antall treningsøkter i uken. Påmelding gjøres her ved å klikken på denne lenken.

Følg oss på Facebook