US Navy på TRY-hytte dugnad!

De tok av sin fritid fra destroyeren USS Bainbridge for å gi klubben en håndsrekning i å få TRY-hytta ferdig. Frivillig og uten andre hensikter enn å hjelpe, kom de til oss og svingte malekoster i nesten fire timer, både inne og ute. I tillegg la de 1,5 tonn grus på stien inn til hytta. Blide var de og praten gikk lett ...

om hvor de kom fra og deres inntrykk av Oslo. De beundret utsynet fra hytta, de likte landskapet, de bølgende dalene, vannene, Holmenkollen, fjorden inn til Oslo havn, Kongens slott, Operaen og kul arkitektur. De kom fra åtte forskjellige stater i USA,;Ohio, Michigan, Nebraska, Kansas, Georgia, New York, Alabama og South-Carolina. Ikke rart de synes fjell- og fjordlandet Norge var et vakkert landskap.

De var alle for første gang i Norge og skulle seile videre allerede tirsdag morgen. Likevel tok de seg tid til oss! Og ikke bare det, de hadde også vært innom Grindbakken skole med en gave på over 40 engelskspråklige bøker til biblioteket. Kjøpt inn med penger samlet inn blant mannskapet på USS Bainbridge. Vi er takknemlige.

Og kommer de til Oslo igjen skal de få bo på TRY-hytta!