Toughest Family søndag 2. september!

Informasjon om og påmelding til familiedagen.

Toughest-Family arrangementet på søndagen er nytt i år. Det var over 1000 deltakere med i Stockholm i juni. Vi tror det blir både gøy og spennende og litt utfordrende for barna i TRY å være med. Det er visstnok slik at om en ikke vil ta et hinder, så kan barna bare hoppe over hinderet (går rundt) og fortsette i løypa.

Vi ønsker at dere gjør det til en familiedag! En voksen blir med barna i den par km lange løypen med omtrent 20 hindre, mens den andre voksne gjør dugnaden sin på ett av hindrene!

Løypen er for barn fra 7 år og eldre i følge med en voksen over 18 år.

TRY-medlemmer får 40% rabatt på startkontingenten på familiedagen, normal pris er kr. 399,- pr startende.

Rabattkoden er ILTRY. Påmeldingsfristen er 28. august,

Påmelding via Toughest.no og link; https://www.toughest.se/no/registration/?id=55

Dersom alle melder seg på med samme lagnavn får de starte i samme gruppe (inntil 50 personer i hver gruppe). Forslag til felles lagnavn for alle fra TRY: TRY. Hvis noen har et morsommere forslag, kom med det (til Finn) asap. Det kunne jo f.eks. være: TRY er Toughest!

Gi beskjed til Finn, finnborc@outlook.com, når dere er påmeldt slik at han kan sette den i familien som skal ha vakt søndagen på et hinder ute i løypa.

Mvh, Finn