Her er årets TRY kolleksjon for fotball

Her finner dere informasjon årets utvalg og hvordan bestille drakter online på Torshov Sport klubbservice.

Årets klubbserviceavtale med Torshov Sport innebærer noen endringer fra tidligere år.
Fra i år gjelder:

• 15-20% kickback til klubben (TRY) på all NIKE omsetning (gjelder for uttak av utstyr)
  • 10-15% rabatt på NIKE produkter når det gjøres individuelle kjøp
  • 25% rabatt på alle NIKE produkter når hvert lag samler bestillinger i et eget skjema og sender inn en egen gruppebestilling per lag.
    (Vi vil publisere selve bestillingsskjemaet når dette foreligger fra Torshov, forhåpentligvis ila denne uken.)

Ellers så gjelder som før at:

• Drakter og treningstøy kan hentes i butikk eller bli levert hjem på døren.
  • Draktnummer og navn bestilles online eller kjøpes/settes på i butikk ved henting
  • Dere blir kontaktet når varene er trykket og klar til henting.

Klikk på bildet under så sendes du videre til TRY sin klubbservice hos Torshov Sport.