SISTE NYTT NY KUNSTGRESSBANE

Bymiljøetaten har på bestilling av Byrådet KIF gjennomført en utredning for ny kunstgressbane i Midtstuen. Her er konklusjonen

Dessverre har Bymiljøetaten etter en lengre prosjekteringsprosess i 2017, ombestemt seg vedr. ny fotballbane for TRY i Midtstubakken. De har nå konkludert med de ikke lenger ønsker at det bygges en fotballbane der, i motsetning til det de tidligere har kommunisert og bevilget. Begrunnelsen kan deres lese i vedlegget øverst til høyre (ANBEFALING MIDTSTUEN - NY KUNSTGRESSBANE).

Dette er selvfølgelig både overraskende og svært skuffende for alle oss i TRY. Vi har nå jobbet med en fotballbane for TRY i snart 10 år. Historien ser ut til å gjenta seg. Hver gang blir vi først lovet tomt i nærområdet vårt, for i neste omgang å bli fratatt tomten igjen, når vi trodde det var like før byggestart. Begrunnelsene har vært mange, av ulike og vikarierende grunner. For de som jobber med dette i klubben og har brukt betydelig med tid på div. møter og prosesser med byråkratiet, så er dette veldig frustrerende. Vi må bare beklage på vegne av alle barna og medlemmene våre, at vi nok en gang må erkjenne at vi fremdeles ikke har lyktes med å få dette på plass.

Nå det er sagt, så gir vi oss ikke! Det jobbes nå med å finne nye området som kan være bedre egnet, og som også Bymiljøetaten/Oslo Kommune endelig kan stille seg bak. Det jobbes med alternativer i Voksenkollen, blant annet i nærheten av Asma og Allergisenteret der. Det søkes også om andre området i Voksenkollen. Mer informasjon følger ….

Følg oss på Facebook