Påmelding langrenn

Påmeldingen til langrennssesongen 2017/18 er åpnet.

Påmeldingsløsningen for kommende sesong er nå åpnet. De som var med forrige sesong og er født 2004-2010 skal ha fått en email med påmeldingsinformasjon (sjekk evt. søppelpost). For de som er født i 2011 så inngår langrenn i allidrett-tilbudet. Er man født i 2011, men ikke med på allidrett så kan man melde seg på bare langrenn og bli med på skitreningen så snart den starter opp (normalt i januar).

Alternativt kan man melde seg på ved enten å logge seg på hjemmesiden, velge rolle "Registrert bruker" og finne "arrangementet" der eller ved å bruke denne linken (dersom du allerede er medlem så vil du få opp profilen når du har registrert noen felter - bruk den så unngår vi dobbeltregistrering og du unngår dobbel medlemskontingent).

Er man ikke medlem i TRY, gå på "Våre idretter" => "Langrenn" => "Påmelding".